Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hrůza z JAR: Nejsi místní, zemřeš! Cizinec marně prosil o milost

Autor: mb - 
22. dubna 2015
17:58

Protipřistěhovalecké nálady ovládají nejen Evropu, ale i Afriku. V Jihoafrické republice ovšem mají zcela jinou podobu – cizince vraždí přímo na ulicích!

V posledních dnech JAR zachvátily nepokoje, místní útočí na imigranty, vypalují a rabují jejich obchody. To vše proto, že právě je viní z nedostatku pracovních míst. Bohužel se do víru násilí dostal i Emmanuel Sithole a zaplatil za to životem – útočníci ho na předměstí Johannesburgu nejprve srazili na zem velkým železným »francouzákem« a pak ubodali k smrti! Jeho zločin? Narodil se v sousedním Mosambiku.

Vraždu zachytil místní novinář, který zrovna pracoval na reportáži o přistěhovalectví. Krutou ironií osudu je, že se zločin stal jen 100 metrů od nemocnice, ale lékař nepřišel do práce, protože se bál o svou bezpečnost. Sám totiž také není místním rodákem… „Je mrtvý, odvezte ho jinam…,“ řekli bez mrknutí oka nemocniční vrátní. Emmanuel se tak stal už sedmou obětí xenofobní revolty…

prycsvladou ( 23. dubna 2015 02:56 )

 to muzem byt radi ze ti nasi pristehovalcu z indie o praci zajem nejevi

datelobecny ( 22. dubna 2015 23:25 )

A že toho sežerou, otesánek by se styděl. A docela mě štve, že takoví kteří by měli být vděční, že nemusí lovit antilopy, ještě buzerují starousedlíky. Pravidelně vidávám, jak si vymrčují v jídle v restauracích velkých obchoďáků, že to či ono nechtějí, a že kuře chtějí se zeleninovou buchtu místo brambor... Vymýšlejí si nesmyslné kombinace, a schválně zdržují, a dělají naschvály, protože jsou teď chráněni zákonem. Jak dementní, no i když asi fakt v palici nic nemají.

mandat ( 22. dubna 2015 22:54 )

Presne tak.Mandela sdokazal za 25 let znicit nejbohatsi stat sveta.Ted jsou na urovni Somalska.

mandat ( 22. dubna 2015 22:53 )

Ono v SRN je jich uz vic nez dost.Africanky se vali jak slonice,kazda ma kolem 150kg a tvrdi, ze maji hlad.

datelobecny ( 22. dubna 2015 22:51 )

A kdo za to může? Politici, ti si pěstují takový líný odpad.  

Zobrazit celou diskusi