Co to přesně znamená, ví jen Krainová a její stylista Filip Vaněk (32), kteří se na Facebooku baví na účet Prachařové. „Dnes už i to největší koště má trochu styl,“ kritizuje Simona Agátu, která nazpívala píseň a natočila k ní videoklip. Ten Krainová označuje za »peklo« a »levný film z minulého století«, interpretku zase jako »kukačku«...

Agátina odpověď na sebe nedala dlouho čekat. „O Simoně se už několik dnů nic nenapsalo, tak si musí dávat mojí fotku na zeď?“ vpálila rivalce rovněž přes Facebook a doporučila jí, aby si zaběhla opět na botox, že to jí nějakou publicitu jistě přinese. „Jestli je teda ještě kam dávat...,“ připsala uštěpačně.

Pro Blesk pak dodala: „Nevím, proč to udělala, ale přišlo mi to vtipné. Proto jsem to komentovala,“ řekla Blesku Prachařová. Krainová se do uzávěrky nevyjádřila.

Dámy si nemohly přijít na jméno od té doby (rok 2008), kdy Krainová začala randit s Agátiným exmilencem, hokejistou Jiřím Hudlerem (31). Simona ji dokonce jednou nechala vyvést z klubu, jehož byla tváří, se slovy, že Agátu rodiče zapomněli naučit slušnému vychování.

Agáta o sobě jednou prohlásila, že je ku*va. Možná právě proto získala u Simony přezdívku podle ptáka. O kukačce je totiž známo, že nežije s jedním samečkem v trvalejším páru, ale že navazuje během jara jen kratičké známosti s několika samečky.

Video
Video se připravuje ...

Ostrá hádka Verešové a Faltýnové: Prachařová práskla vše! Thomas Kruchina, Lukáš Červený

Fotogalerie
7 fotografií