1) Vyrazte na stylovou projížďku městem nebo na výlet na odlehlé místo, kde uspořádáte piknik ve dvou. Dodejte svým vyjížďkám punc exkluzivity se skútrem Vespa a zažijte poetiku jako vystřiženou z italského filmu. Nemáte na něj? Nevadí, zkuste štěstí v letní soutěži o 3 skútry Vespa na rok.

2) Pro romantiku ve dvou a pohodlné válení si pořiďte měkoučký sedací vak Wegett. Udělejte si chvilku jen pro sebe v pohodlí domova třeba u filmu, když počasí nebude přát výletům na teplé letní stráně.

3) Žádné osudové vzplanutí se neobejde bez dobře zvoleného hudebního podkresu. Správně vybraná hudba tvoří půlku úspěchu. Tak si bez váhání pořiďte nebo vyhrajte přenosné repráčky, se kterými si vytvoříte vhodnou atmosféru kdekoli.

4) Pečovat o svůj vzhled je důležité, to všichni beze sporu víme. Buďte pro své letní rande neodolatelní na pohled i na dotek. Použijte pomádu na rty, aby byly vždy hebké a připravené k polibku.

5) Nemůžete být bez sebe ani chvilku? Je pro vás pomyšlení, že zůstanete na několik hodin bez své lásky, strašné a čas trávený odděleně nekonečný? Dejte najevo, že k sobě prostě patříte! Pořiďte si bláznivá párová trička a každý už na první pohled pozná, že jste neoddělitelní!

Chcete hrát o všechny tyto super věci a prožít léto ve velkém stylu? Tak pijte Černý Citron a sbírejte kódy. Více na www.cernycitron.cz.

Autor: Pivovar Litovel


Soutěžte o tři skútry Vespa na rok, křesla Wegett a spoustu dalších skvělých cen a prožijte léto ve velkém stylu. Stačí v období od 1. května do 15. června 2015 navštívit stránku www.cernycitron.cz, zaregistrovat se pomocí e‑mailu, poslat unikátní kód z plechovky (pod otvíracím ouškem na víčku) nebo z korunky lahve a odpovědět na jednoduchou otázku: „Jaký je polibek, který chutná po Černém Citronu?“ Čím víc kódů pošlete, tím lepší výhru můžete získat.

Soutěžit můžete i prostřednictvím mobilního telefonu. SMS pošlete na 777 080 808 ve tvaru: hraj(mezera)cernycitron(mezera)unikátní kód(mezera)odpověď na otázku. Příklad: hraj cernycitron 12345 krasny

Podrobné informace o soutěži a pravidla najdete na stránce www.cernycitron.cz.