Dotazník dobrovolníky postavil před seznam asi 50 sexuálních praktik. Odpovídali, jak často se určité z nich věnovali a jak atraktivní je v jejich očích. Na otázky této části dotazníku odpovědělo 3 688 mužů a 3 270 žen, informoval web Technet, který výsledky zpracoval podle blogu Jaroslava Flegra.

Mezi respondenty bylo 93 % mužů a 88 % žen heterosexuálních. Odhady o pouze 4% homosexuální populaci se podle tohoto výzkumu znají být poněkud liché. Výsledky také odhalily, že homosexuální sex mezi heterosexuálními ženami není nic výjimečného. Vyzkoušelo ho 22 % tázaných žen. U mužů to bylo 12 %, což je dost.

Mezi nejoblíbenější sexuální praktiky mezi Čechy patří orální sex. V obou rolích, pasivní i aktivní, si ho vyzkoušelo asi 91 % žen a 88 % mužů. Lehké bondage praktiky jsou také populární. Svázání od partnera si vyzkoušelo 47 % žen a 28 % mužů a svázání partnera 28 % žen a 34 % mužů.

Byť je tato sexuální praktika stále na veřejnosti často tabu, líbí se hra na znásilnění mnohým. Ženy si v rámci sexuální hry na sobě vyzkoušely znásilnění od partnera v 29 % případů, muži v 15 %. Naopak znásilnění partnera nebo partnerky si jako sexuální hru vyzkoušelo 17 % žen a 24 % mužů.

Tak co, našli jste se v některém z výsledků? Pokud s nimi nesouhlasíte, výzkumu se můžete zúčastnit také a uvést věci na pravou míru. Stále totiž probíhá. Dotazník, jehož vyplnění zabere asi hodinu a půl, naleznete zde.