Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Babička chlapečka, kterého se vzdala krkavčí matka: Chci se o vnuka postarat!

Autor: shp - 
24. května 2015
12:25

Je to nádherný a zdravý chlapeček, přesto se o Benjamínka nechtěla krkavčí matka Bibiana (25) starat. Slovenka žijící ve Velké Británii ho dala sociálce s tím, že už o něj nemá zájem. Dítě nakonec poslali zpět na Slovensko, kde žije chlapcova babička, která donedávna neměla ani ponětí, že má vnuka. Teď však rázně říká: Chci se o něj postarat!

Prarodiče, kterým se během okamžiku obránil život naruby, odjeli do dětského domova v Novém Mestě nad Váhom s nadějí, že se s malým Benjamínkem shledají. Čekalo je tam však jen zklamání.

Vnuka si chtěli vzít domů, ale odcházeli smutní bez něj. Zjistili, že v zařízení, kde měl být, již není. Jeho pracovnice jim navíc ani neřekly, kde se nyní malý chlapeček nachází. Podle všeho je však v současnosti v pěstounské rodině na západě Slovenska.

Benjamínek byl po porodu ve Velké Británii nějakou dobu v pěstounské rodině v Liverpoolu. Tam se za ním byla podívat i jeho biologická matka Bibiana. Hned potom se vrátila domů na Slovensko,“ prozradil její kamarád z Británie.

Prarodiče novinka, že mají vnuka, naprosto zaskočila. Ani když média informovala o tom, že britská sociálka převezla na Slovensko krásného chlapečka, tak netušili, že jde o jejich vlastní krev!

„Já jsem babička? Já nic nevím! Co se stalo?“ reagovala překvapená babička Benjamínka, když se jí Nový Čas zeptal, zda budou mít zájem dítě vychovávat. Ani ve snu je nenapadlo, že dítě, jehož osud sleduje celý svět, je jejich vnuk.

Zpráva tak přinesla rodině spoustu smutku. „My jsme slušná rodina, v životě bychom nic takového nedopustili, kdybychom o tom věděli,“ popsal slova babičky blízký rodinný přítel. O modrookého andílka se chtějí rozhodně postarat.

Dítě si ihned chtěli odnést z dětského doma, kde si mysleli, že se nachází. Odešli však pláčem a s nepořízenou. „Ano, můžeme potvrdit, že prarodiče malého Benjamínka byli v dětském domově. Ale vzhledem citlivosti případu nebudeme poskytovat žádné další informace, řekla jeho ředitelka Kamila Smiteková.

nico ( 25. května 2015 20:15 )

určitě méně, než kdyby si ho jako hodně nechtěné nechala. To by pak asi to dítě bylo chudák, takhle má vlastně kliku

oliiiii3 ( 25. května 2015 09:07 )

Co to melete za nesmysli, jaky stary lidi je to babicka ,a dnesni maminky maji prvni dite ve ctyriceti letech ,a ty jsoum mlady.Ja vychovavam vluka uz 5 let a je u me stastny. A to mu je uz sestnact let , jeho matka ho chodi navstevovat kluk chodi za ni ,tak oco vam jde. Raci dat dite pribuzenstvu nez u cizym lidem. Jeho vlastni matka ani poradne nevi co by chtela jednou ho da pryc pak ho chce zpatky. Preji babicce at ho soudem dostane a to ho muze jeho povedena matka navstevovat,a ne ze si za mesic rozpomene ze ho chce na zpatek.

slecnadashwoodova ( 24. května 2015 19:12 )

tak, odvrhla, jak kukucka, tie znasaju do cudzieho hniezda.

andorea ( 24. května 2015 17:28 )

Jéžišmarjá, copak je fakt tak nesrozumitelné, co jsem měla na mysli?

tesarl ( 24. května 2015 15:59 )

Ty mravorádce

Zobrazit celou diskusi