Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Učitelka Dana svedla žáka: 4 roky v base za sex s dvanáctiletým!

Autor: shp - 
26. května 2015
13:54

Svedla dvanáctiletého žáka, kterého učila a s nímž měla minimálně osm měsíců poměr. Soud za to poslal slovenskou učitelku Danu Kováčovou (33) na čtyři roky do vězení, navíc jí zakázal vyučovat na další tři roky po propuštění. Učitelka po románku porodila dcerku.

Podle rozsudku měla s chlapcem před dvěma roky nejméně pětkrát pohlavní a orální styk. Ženě přitom hrozilo až dvanáct let za mřížemi. Odsouzená se proti rozsudku odvolala, se svým právníkem žádá podmínku. Na poslední stání přišla učitelka se stoickým klidem.

Soudce promluvil o podrobnostech případu až při vynášení rozsudku. „Vykonávala s ním pohlavní styk, vzájemný orální styk a jiným způsobem ho sexuálně zneužívala za účelem vlastního sexuálního vzrušení, v důsledku čehož ohrozila jeho mravní a tělesný vývoj,“ prohlásil soudce Vladimír Varga.

Podle něj se se sedmákem stýkala na nejrůznějších místech. Soud vzal v potaz, že se Dana k činu přiznala a spolupracovala. Přihlédl však i k tomu, že s žákem souložila vícekrát a manipulovala s ním po otěhotnění.

Nakonec vyplulo na povrch, že dítě, které před rokem porodila, počala s vlastním manželem, kterému zahýbala. Kováčová ihned po vynesení rozsudku beze slova a s kamennou tváří odešla od soudu.

tgbb. ( 27. května 2015 18:07 )

Píchat takovou šeredu - to muselo ohrozit jeho mravní vývoj

salto ( 27. května 2015 08:51 )

Toho hocha už nebude bavil vysedávat u PC

dandova ( 27. května 2015 08:20 )

Vždyť to taky ohrozilo jeho vývoj, jak řekl pan soudce.

tesarl ( 26. května 2015 14:08 )

Jo když kchunda svědí, je každej zákaz marnej.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání