Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Propuštěný Nečesaný o sexu: Musel jsem to s Verunkou dohnat

Autor: dce - 
30. května 2015
05:00

Lukáš Nečesaný, neprávem potrestaný za pokus o vraždu, který nespáchal, je na svobodě. A na pátečním chatu na Blesk.cz odpovídal i na ty nejintimnější otázky. Jedna mířila i na sex na svobodě.

Lukáš si svobodu užívá. Aby taky ne - po dvou a půl letech, které strávil neprávem ve vězení! "Je to velká euforie, ale zároveň obava z toho, co bude dál. Svoboda je moc fajn - zvláště když máte vedle sebe někoho, koho milujete a kdo miluje vás," prozradil Lukáš.

Video Ve vězení byl dva roky bez sexu: Zkoušeli na to něj násilníci? - František Prachař, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

A řeč je samozřejmě o jeho rodičích, ale i o Verunce (22), Lukášově přítelkyni. Znají se už dlouhá léta, ale dohromady se dali, až když byl Lukáš ve vězení. „Začala jsem mu psát pravidelně, on odpovídal. Můžu říci, že jsme se do sebe zamilovali díky dopisům,“ prozradila Veronika. Dopisy si vyměňovali denně.

Lukáš pořád mluví o svatbě - moc se těší, až bude příkladným manželem. "Teď už ze mě bude spořádaný občan a doufám, že i brzy milující manžel." A na chatu Blesk.cz přišla otázka i na sex. "Od propuštění jsem měl sex už mnohokrát, musel jsem to s Verunkou všechno dohnat," odpověděl na intimní otázku Lukáš.

Video Neprávem odsouzený Lukáš Nečesaný: Policisté do mě po zadržení kopali! - František Prachař, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Pro Blesk promluvil i o sexu za mřížemi. Člověk se musí vrátit do mladých let, do puberty. Ve vězení masturbuje skoro každý, koho jsem tam potkal,“ řekl pravdu. „Jsou i takoví, u kterých se projeví touhy, které dosud neznali, a pak si najdou společnost přítele stejného pohlaví,“ dodal. Na něj to ale naštěstí žádný spoluvězeň nezkoušel.

Video Lukáš, oběť justičního omylu: Holiče jsem v base dělal kvůli vrahovi Petry (†15) - František Prachař, Jan Jedlička
Video se připravuje ...

deratizator ( 30. května 2015 23:34 )

trapnej buzík, stejně ho zavřou

leonin ( 30. května 2015 21:05 )

Tak nevim ale p.Svagrova se o deti starala vzdy pekne.Od malicka byli obe u ni.Bydlela u nas v baraku a tahala je jako kotata. Sporadana.To se tady navazi jenom ten v kom je obrovska zavist .

babana ( 30. května 2015 17:25 )

Další díl, který je o ničem, seriálu. A že on s ní něco a ona, že je taková nebo onaká - to jsou tedy nezajímavé drby. Chtělo by to popojet a něco dalšího z případu pustit ven.

mirolaza ( 30. května 2015 17:04 )

 co to tu béékáte o V.Kdyby se nedostala zpět ke své matce tak byla fajn holka. M.je úplně super chlap a táta teprve! Vychovává ještě syna a další nevlastní. Veronika je pod vlivem Jany Švagrové co si ted hraje na matku a všude se ukazuje. A to ona má moc ráda. Je to prodavačka a co sežrala šalamounovo hov...a hraje si na městskou celebritu Veronice přeji aby ji vyšlo ale věřím na 30%.Míra

tacoo ( 30. května 2015 16:51 )

Blond'atější už byla jenom ta 3,14.., co šukala se sprtakiádním vrahem.

Zobrazit celou diskusi