Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ne, to nejsou zahraniční studenti! Rodiče našli uprchlíky v autobuse po školním výletě

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
24. června 2015
12:45

Těšili se, až se znovu shledají se svými dětmi, které odjely do Francie na školní výlet. Shledání to bylo ale více než překvapující. Děti sice dorazily zpátky do Londýna v pořádku, když ale maminky a tatínkové šli vyzvednout jejich kufry z autobusu, zděsili se. V zavazadlovém prostoru našli dva uprchlíky!

Základní škola z východního Londýna vyrazila na dvoudenní výlet do Francie. Ten však skočil zásahem policie. Dálkového autobusu využili dva běženci, kteří se vkradli do zavazadlového prostoru a schovali se mezi kufry.

Já, stejně jako ostatní rodiče, jsem šla vyzvednout kufry z autobusu. V tom jsme uviděli dva muže, jak se krčí ve špíně,“ řekla ITV News Louise Barnes, matka jedenáctileté dcery ze školy.

Zpočátku nastala panika, ale udrželi jsme děti pohromadě a ředitelka zavolala policii. Neřekli nic a poté odešli ještě předtím, než dorazila policie. Byl to šokující pohled,“ dodala.

Policisté však následně oba muže ve věku 27 a 23 let zadrželi. Pocházejí ze Súdánu a do autobusu se skutečně dostali ve Francii. Předáni byli britské pohraniční agentuře, která rozhodne o jejich osudu.

gabreta ( 24. června 2015 19:02 )

Mne by hlavně zajímalo, jestli Britský řidič autobusu dostal za každého uprchlíka pokutu a majitel přepravní společnosti takovej flastr, jako dostávají řidiči a dopravci ze starého kontinentu! I když za to řidiči nemůžou, Angláni si na nich namastí kapsy!!

buban ( 24. června 2015 14:23 )

Další z řady černých vyžírků, nefachčenků, který táhne ne za prací, ale za dávkama?

petr666policka ( 24. června 2015 14:21 )

ihned podříznout!!!!

tumaco ( 24. června 2015 14:07 )

 umlatit je potreba tebe!

Zobrazit celou diskusi