Transplantace vlasů se provádí tak, že se ze zadní části hlavy odeberou vlasové štěpy, které se zasadí na holé místo na hlavě - například do koutů. Vlasové štěpy v zadní části hlavy mají totiž zdravou genetickou informaci a po přenesení na holé místo už nevypadnou.

"Naše klinika prvních pět let své existence testovala všechny známé způsoby transplantace, které jsme se naučili v Izraeli a USA, až jsme zůstali u jediné metody, která funguje opravu dobře," říká zakladatel kliniky Milan Dvořák, který sám jako jeden z prvních Čechů vlasovou transplantaci absolvoval.

Autor: INTER CLINIC Praha-Radotín, spol s r.o.

Na podzim s novými vlasy

Vlasová transplantace se provádí v místním umrtvení (tedy nebolí), trvá dle rozsahu 3-5 hodin a klient týž den odchází domů. Ideální je, když je klient týden na tzv. "kosmetickém volnu", kdy se vlasové štěpy hojí. "Mnoho klientů vnímá léto jako ideální období pro transplantaci vlasů, a to proto, že je pro ně snadné si vzít dovolenou. Na podzim jsou s novými vlasy v plném pracovním nasazení," přibližuje preference klientů Milan Dvořák. Transplantace vlasů provedená v létě je však pro klienty atraktivní i proto, že klinika na zákrok poskytuje slevu ve výši 20%.

Autor: INTER CLINIC Praha-Radotín, spol s r.o.

Transplantace vlasů není výsadou celebrit

Zvýšené padání vlasů a tvorba pleše trápí velké procento mužů. Ne každý má však hezký tvar hlavy a je ochoten se smířit s kraťoučkým sestřihem. Právě proto se na kliniku obrací mnoho mužů, kteří by rádi svůj vlasový problém přijatelně vyřešili. Velice časté jsou návštěvy tzv. celebrit. "Procento zpěváků, herců a politiků je opravu významné.  Ale jména po mně nechtějte. Diskrétnost je na naší klinice na prvním místě, ať už hovoříme o transplantaci vlasů, či o ostatních zákrocích plastické chirurgie, které na klinice běžně provádíme," říká Milan Dvořák a dodává, že druhou velkou skupinou klientů jsou podnikatelé a manažeři, třetí pak lidé běžných profesí, jako např. řidiči kamionu, učitelé a podobně.

Video
Video se připravuje ...

Transplantace vlasů se stala hitem léta INTER CLINIC Praha-Radotín, spol s r.o.

Máte zájem o bezplatnou konzultaci s vlasovým specialistou? Volejte 732 300 900, anebo pište na recepce@interclinic.cz. Více informací na http://www.interclinic.cz a http://www.transplantace-vlasu.eu