„Mám se dobře, jen bych asi měla víc odpočívat, protože jsem hodně pracovně zasekaná. Prodlužuju vlasy a teď jsem přijala také práci manažerky. Tam trávím večery a přes den dělám vlasy. Takže mě doma moc nevidí a nikdo jim vlastně ani nevaří,“ připustila Martina. Ta se s Marcusem objevila na křtu nového singlu Believe Jaro Smejkala. Marcus dělal songu produkci.

Martina připouští, že je nečeká ani žádná společná dovolená. „Dovolené moc neprožívám. Léto nebývá nic moc, a když je, ráda si ho užiju v Čechách. Radši jedu k moři v zimě,“ míní Martina. „Dcera poletí na dva měsíce do Chicaga. Je to kvůli jazyku a taky aby se trochu osamostatnila. Ona bude mít letos prázdniny za nás za všechny! Teď to teprve plánujeme, ale uvidí se, až co přinese na vysvědčení,“ vysvětluje Gavriely podmínku výletu.

V pražském KU baru se objevila také Česká Miss Nikol Švantnerová, která  dorazila už bez límce, zdá se tedy, že zranění už odeznělo. „Už jsem v pohodě, občas ale ještě ortézu nosím. Mám pocit, že k těmhle šatům se úplně nehodí, tak jsem ji nechala doma. Navíc kdykoli mám límec, každý se mě na to ptá. A to mě rozčiluje. Ještě musím docházet na kontroly a k fyzioterapeutce, protože mám vyskočený obratel. Úplná sranda to není,“ dodává Švantnerová.

Fotogalerie
7 fotografií