Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fotil akty manželky, učitelky ve škole: Nyní rezignoval i jako ředitel

Autor: ČTK - 
30. června 2015
19:40

Ředitel zlínské Základní školy Emila Zátopka Martin Hála rezignoval. Rada města jej do čela školy vybrala minulý týden, část veřejnosti však proti Hálovi protestovala. Vyčítala mu, že před šesti lety v prostorách školy nafotil akty své manželky. Protesty byly také údajně důvodem Hálovy rezignace. Své rozhodnutí písemně oznámil radě města, řekl dnes ČTK mluvčí zlínské radnice Zdeněk Dvořák.

Situace, která se nyní odehrává kolem mé osoby a která zasahuje i mou rodinu, je neúnosná a mám obavy, že bych vykonával funkci ředitele pod neustálým tlakem,“ uvedl v rezignačním dopise Hála.

Rada jeho rezignaci přijala, pro primátora Miroslava Adámka (STAN) však bylo Hálovo rozhodnutí překvapením. „Zastávám názor, že za svou chybu byl před šesti lety už dostatečně potrestán, protože musel ze školy odejít. Odborná komise jej během výběrového řízení označila za jednoznačně nejvhodnějšího kandidáta a o svých schopnostech přesvědčil i radu. Zasloužil si dostat novou šanci,“ uvedl primátor. Vedení města nyní bude rozhodovat, jakým způsobem vybere nového ředitele školy.

Oldich Stejskal ( 3. prosince 2017 09:04 )

Co je na tom špatnýho? Tak někho vyfotil svojí nahou manželku. A zda to bylo doma, nebo na půdě školy je přeci jedno. Pokud se nic tskového neodehrává před zraky kohokoli jiného, tak v tom nevidím nic špatného. Problém je pouze v tom, že tyto snímky unikly na veřejnost! Nevidím důvod, když má někdo takhle hezkou ženu, tak aby si ji nezvětšnil pro pozdější časy, jelikož krása je pimíjivá. Pochybuju, že ti, co zde píší se nikdy nesvlékly před mužem a počaly jako panna Marie.asi vám to vadí pouze proto, že jste škaredé zamindrákované škatule, které pouze závidějí, že paní učitelka vypadá dobře. Jediné, co je na tomto odsouzeníhodné, je to, že se snímky dostali do médií!

aaobcanka ( 2. července 2015 11:05 )

Jedná se zřejmě o adoptovaného jedince, a to nejen dle tmavých, ale všech typicky rómských znaků, vč. černých očí. Asi se v něm ozvala horká krev předků. Chtěl proto světu předvést, že dokázal svést modrookou blondýnu ? Nevyzrálá osobnost, totálně nevhodná do čela jakéhokoliv kolektivu, natož pak dětského. Bože, chraň nás před nerozumným, unáhleným učitelským sborem dané školy a před zlínským školským odborem, jejichž pracovníci údajně chtěli nechat ředitelovat takového amorálního člověka ! Až by "pana ředitele" omrzela jeho nynější náruživá "advokátka" (učitelka z jeho fotek), udržel by se s tou svou jižanskou náturou a neosoulož_l by náhodou nějakou žákyni ve školní sprše ?

aaobcanka ( 2. července 2015 10:51 )

Učitelé ve Zlíně jsou asi morálně pokleslejší než v Praze. Copak lze jako vzor pro žáky "vystavit" ve škole za učitele, natož za ředitele rádoby hrdinu, který si krátí nudu focením učitelky (své ženy) ve školní sprše (měl pracovat, a ne se flákat s foťákem ve sprchách) ? Zdraví pedagogové z Prahy

zauber ( 1. července 2015 18:29 )

Ve Zlíně a na Zlínsku snad ani normálníé lidé nežijí. Je to tam samý blbl a úchyl.

jity ( 1. července 2015 11:50 )

Asi se chtěl se svojí manželkou pochlubit, jaké má pěkné tělo. Může to mít doma, ale proč to fotil ve škole a ještě zveřejnil nějak rozum nebere.

Zobrazit celou diskusi