Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Monika měla milence a s Petrem K. nechtěla sex: Kamarádi Kramného prozradili jeho největší obavy

Autor: dce - 
1. července 2015
14:19

Rychle se po smrti své ženy a dcery oklepal a nabrnknul si několik známostí. To u Petra Kramného překvapilo snad každého, kdo ho zná. Kateřina G., rodinná přítelkyně, u soudu ale prozradila, proč to měl Petr K. udělat! Prý nebyl spokojený se sexuálním životem s Monikou!

Mohl být sex dalším z důvodů, kvůli kterým mohl Petr Kramný zabít svou manželku? Stala se dcera jen nechtěnou obětí? Kramný své kamarádce Kateřině G. totiž vysvětloval, proč si našel po návratu do Česka tak rychle novou známost. 

„Probírali jsme, z jakého důvodu našel nový vztah, kdy on se vyjádřil něco v tom smyslu, že s Monikou to nebylo ideální... nechtěla to (sex, pozn. red.) tak často jako on,“ uvedla ve starší výpovědi Kateřina. 

Soud značně pracuje s teorií, že Kramný mohl mít motiv v domnělé nevěře své ženy. Otázky na toto téma soudkyně pokládá každému ze svědků. Byl Kramný naštvaný, že s ním manželka sexuálně není tak aktivní, a přitom má ještě potřebu ho podvádět s jinými muži?

V pondělí ale o jejich pestrém sexuálním životě sám Kramný promluvil. Je pravdou, že si myslím, že po 11 letech to nebude takové, jako když jsme se seznámili. Po návratu z akce, když jsme byli sami, byly tam nějaké návrhy předehry, že si zahrajeme na sekretářku, já jí dám tisíc korun... bylo to v rámci předehry,“ prozradil Kramný. 

Jenže Kramný u soudu také tvrdil, že s jejich milostným životem bylo všechno v pořádku. „Jaké bylo poslední období vašeho soužití po sexuální stránce? Odmítala mít s vámi styk? Jak jste to nesl?“ ptala se dál soudkyně. „Probíhalo to naprosto normálně. Já jsem za celou dobu nebyl Monice nevěrný, to znamená, že všechno probíhalo jak má, tak často jak má, takže já jsem neměl vůbec důvod jí být nevěrný,“ odpovídá Kramný. 

Lže snad Kramný, nebo se stydí přiznat, že mu jeho žena v posteli nestačila? S první údajnou milenkou prý milostný vztah neměl. Chtěl být jen kamarád, i když ona to tlačila dál. S Šárkou J. to ale bylo jiné. „Telefonovali jsme si a pak jsme se domluvili, že bychom se mohli vidět. Měli jsme stejné zájmy, rozuměli jsme si. Postupem mezi námi došlo i na nějaké intimnosti... asi ještě třikrát potom,“ doplnil.

verka1 ( 3. července 2015 15:00 )

na dovči si hrál Petr na elektrikáře a tak to dopadlo...

pupak ( 2. července 2015 17:43 )

Oni všichni jsou zajímaví, takoví vypečení. Každý, z obou rodin, jak vdovce, tak nebožky je chrapoun, pro korunu by si nechal vrtat koleno, hlavně aby nikdo jiný a zejména příbuzný neměl víc než on. Že to nebožka "vyšperkovala" ještě zahýbáním, je jen třešnička na dortu. Asi hledala někoho bohatšího. Ale že by p.Kramný zabil i vlastní dítě, se mi také nechce věřit. Mohl starou opít, večer utopit v moři a měl by klid. Nešťastná náhoda...

pupak ( 2. července 2015 17:36 )

Na zabití.

truchliicii.petr.k. ( 2. července 2015 06:57 )

nemr.dal tak mr.dali druhi za neho, tak to chodi

tgbb. ( 2. července 2015 00:11 )

Když stará nechce mr.dat, tak se proto nevraždí, vlastní dítě už teprve ne. Když to nejde zasunout doma, tak se zasune jinde. Dělá to tak kdekdo, stačé se podívat kolem sebe (nebo i pod sebe)

Zobrazit celou diskusi