Útrapy Klausovi začaly už před hotelem Pupp, kde nastupoval do festivalové limuzíny, která ho i s manželkou měla odvézt na červený koberec k Thermalu. Jen co se objevil, začali na něj lidé pokřikovat, což bývalého prezidenta dost zaskočilo.

„Táhni,“ ozvalo se dost nahlas. „Nemávej a zmiz,“ křičel další člověk. Klause to viditelně překvapilo, a proto s manželkou rychle nasedl do vozu a odjel do hotelu Thermal. Naopak když se před Puppem objevila hlavní hvězda festivalu Richard Gere (65), lidé bouřlivě tleskali a křičeli, že ho milují. Hlavně tedy ženy... 

Video
Video se připravuje ...

Richard Gere na červeném koberci: Dav šílel! redakce Blesk TV

Jakmile Klaus s Livií mezi prvními prošli na red carpetu před Thermalem, mohli se těšit, že večer bude nerušeně pokračovat slavnostním ceremoniálem. Jenže tomu tak nebylo… Exprezident se na svém sedadle celou dobu mračil a vysílal do okolí děsivé pohledy. Co se mu mohlo přihodit tak zlého? Že by to bylo tím, že vedle něj neseděla sličná mladá herečka, hvězda Jena Malone, ale její dlouhovlasý a zarostlý přítel?

Livia se na rozdíl od svého muže dobře bavila a vedla živou konverzaci s lidmi, kteří seděli v jejím okolí. A Jena Malone? Ta také celá zářila, protože seděla vedle Richarda Gera. Ten měl z druhé strany pro změnu po boku manželku Jiřího Bartošky Andreu.

Větší pozornost než Gere na sebe před ceremoniálem však strhl český herec Miroslav Donutil. Ten si čas do začátku krátil sledováním tenisu na mobilu. Když Šafářová vyhrála, zařval to na celé kolo, až se všichni divili.

Překvapena byla také spousta hostů z temné vizáže Karla Rodena. Jeho prošedivělý plnovous a žluté brýle jako z jiné dimenze z něj udělaly jednoho z démonů červeného koberce, který pro změnu málem nestihla Andrea Verešová, která dorazila, až když většina hostů byla už usazena na svých místech, takže pak na ni s manželem zbylo jen místo na balkoně...

 
13:00
3. 7. 2015

Dobré rozpálené odpoledne, vážení čtenáři. Vítáme vás u online přenosu ze zahájení 50. ročníku karlovarského festivalu. Provedeme vás celým dnem, posledními přípravami, slavnostními příchody na červený koberec, ceremoniálem i večerním mejdanem před hotelem Thermal.

 
13:15
3. 7. 2015

Karlovy Vary se začínají plnit festivalovými hosty. Mezi prvními přijela Dagmar Havlová, a to i přesto, že po nedávném úrazu (ČTĚTE ZDE>>) není stále v úplném pořádku. Vary si ale ujít nenechá a absolvuje je i s obinadlem na kotníku.

 
13:17
3. 7. 2015

Ve Varech je už také herečka Kateřina Brožová.

 
13:19
3. 7. 2015

Herečka Hana Vágnerová si čas před zahájením vyhradila na výběr šperků, které večer vynese. Zvolila značku Boucheron, která by měla podle informací Blesk.cz ozdobit také Dagmar Havlovou. Nejdražší šperky večera by na sobě měla mít žena miliardáře Komárka.

 
13:24
3. 7. 2015

Na plné obrátky jedou také přípravy v Thermalu. Napilno mají hlavně kuchaři. Slavnostní zahajovací party s vybranými lahůdkami se má zúčastnit téměř tisíc hostů, pro které klenotem mezi pohoštěním budou šunky Jamón z iberského prasete, prozradil pro server Novinky.cz šéfkuchař hotelu Thermal. Mezi hosty budou kroužit hostesky s tácy jednohubek, které budou zdobené kachní pěnou nebo plátky melounu a parmskou šunkou. Nebude chybět ani staročeská klasika jako guláš s karlovarským knedlíkem, kachní prsíčka, telecí líčka nebo pošírovaná vepřová panenka. Mistři cukráři připravují na tři tisíce dezertů, točit se bude pivo Lobkowicz a rozlévat už tradičně šampus Moët.

 
13:46
3. 7. 2015

Nablýskaným bílým Rolls Roycem přijela na festival generální ředitelka vydavatelství Czech News Center Libuše Šmuclerová. Bourák řídil sám Dominátor Dominik Hašek, který hned po příjezdu rozdával fanouškům autogramy. Auto před Puppem způsobilo takový rozruch, že v klidu nenechalo ani prezidenta festivalu Jiřího Bartošku, který se s ním hned nadšeně fotil.

 
13:52
3. 7. 2015

Dorazil Bolek Polívka s manželkou Marcelou.

Kompletní online

Fotogalerie
15 fotografií