„Byla na běžné prohlídce, není to tak dlouho, a pak to šlo ráz na ráz,“ řekl Frej pro Aha!. Následovala okamžitá operace v Nemocnici Na Bulovce, při níž nádor z prsu vyňali. Histologické testy ale prokázaly, že karcinom nebyl odstraněn celý. Paní Gábina musela tedy absolvovat další, tentokrát naštěstí úspěšnou operaci. Vyhráno ale ještě není.

„Má vedle toho operovaného místa otoky, takže jí musí ránu stále čistit,“ popsal Frej. Tento týden se také rozhodne, kdy lékaři začnou s ozařováním. Paní Gábina, která prodává v butiku, tedy bude ještě nějaký čas muset zůstat na nemocenské.

„O prs naštěstí nepřišla,“ prozradil pro deník Aha! s úlevou herec. „Gábinka je statečná a silná holka, určitě to zvládne,“ neztrácí herec optimismus. Mladý Sova z právě reprízovaného seriálu Nemocnice na kraji města se snaží být partnerce co největší oporou.

Galatíkovou mu vzala rakovina plic

Dvouletým bojem s rakovinou si herec prošel už před osmi lety se svou tehdejší paní Věrou Galatíkovou, která rakovině plic nakonec podlehla. Ani tak ale nevěší hlavu a nepřestává doufat, že paní Gábina nemoc porazí.

Fotogalerie
13 fotografií