Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

To byla láska! Slavné páry, kterým to nevydrželo

  • 25. července 2015 | 06:00

    Připomeňte si hvězdné zamilované dvojice, jejichž vztah byl pod drobnohledem veřejnosti a nakonec se rozpadl. Proč se vlastně rozešel Tom Cruise s Nicole Kidman?

  • Heidi Klum a Seal

    Heidi Klum a Seal
    Autor: EPA, Reuters, ČTK

    Seznámili se v roce 2004, když byla Heidi (42) těhotná se svým expřítelem Flaviem Briatorem. Kráska a zvíře, jak se páru přezdívá, se vzaly jen o rok později a společně mají tři děti. Jejich love story však skončila v roce 2012, kdy začátkem roku oficiálně ohlásili rozvod. Poté je paparazzi za dva roky načapali při polibku a zdálo se, že je dvojice opět spolu. I když se říká, že stará láska nerezaví, v jejich případě je tomu naopak a Heidi je nyní ve vztahu s Vitem Schnabelem.

  • Brad Pitt a Jennifer Aniston

    Brad v době, kdy byl ještě s Jennifer
    Autor: Profimedia.cz

    Brad (51) se s Jennifer (46) oženil v roce 2000 a perfektně jim to klapalo, dokud se Brad nepotkal s Angelinou (40) při natáčení filmu Pan a paní Smithovi v roce 2005. Brad svůj románek s Angelinou nějakou dobu tutlal, ale jakmile se Jennifer dozvěděla pravdu, vyhodila ho z domu a zažádala o rozvod. Brad odešel k Angelině, se kterou tvoří pár už deset let, ale Jennifer rozchod snášela špatně a dlouho trvalo, než si našla náhradu. Od roku 2012 žije s hercem a scenáristou Justinem Therouxem (43).

     

  • Melanie Griffith a Antonio Banderas

    Griffith a Banderas v dobách, kdy byli ještě šťastní.
    Autor: ČTK

    V roce 1996 se konala svatba, minulý rok v červnu ohlásili rozchod a v pondělí podepsali rozvodové papíry. Dvojice se do sebe zamilovala v roce 1995 při natáčení komedie Jedna navíc a o rok později se narodila jejich jediná dcera Stella.

    Na důkaz velké lásky si Melanie (57) nechala na rameno vytetovat srdce se jménem svého muže. Ale stejně jako vyprchala jejich láska, bledne i tetování, nejspíše kvůli zásahu laseru. Antonio (54) od minulého září randí s Nicole Kimpel.

  • Gwyneth Paltrow a Chris Martin

    Za muzikanta Chrise Martina se Gwyneth Paltrow provdala v roce 2003, v roce 2014 ale ohlásili konec vztahu.
    Autor: Profimedia.cz

    V březnu minulého roku se Gwyneth (42) a Chris (38) rozhodli, že budou žít v odloučení, ale o jejich rozchodu se spekulovalo už minimálně rok. Brali se v roce 2003 a jejich největší prioritou i nadále zůstávají jejich dvě děti. Letos v dubnu se však rozhodli vztah definitivně ukončit. Chris byl od té doby spatřen s hvězdou Hunger Games Jennifer Lawrence (24) a Gwyneth randí s producentem Bradem Falchukem.

  • Tom Cruise a Nicole Kidman

    Tom Cruise a Nicole Kidman, když byli ještě šťastni.
    Autor: profimedia.cz, ČTK, isifa.com

    Láska hollywoodskému páru snů vydržela od roku 1990 do roku 2001. Seznámili se při natáčení filmu Bouřlivé dny a adoptovali spolu dvě děti. Co se týče jejich rozchodu, podle dokumentu Going Clear, který zkoumá techniky scientologické církve a který vyšel začátkem tohoto roku, za rozchodem stojí náboženství, protože Nicole (48) měla na Toma (53) podle scientologů "špatný vliv". Konec vztahu Cruise oznámil Nicole v třetím měsíci těhotenství, a ona poté potratila.

  • Orlando Bloom a Miranda Kerr

    Modelka Miranda Kerr se svým exmanželem, hercem Orlando Bloomem
    Autor: ČTK, EPA

    Pohledný herec Orlando Bloom (38) se do topmodelky zakoukal v roce 2010 a manželé byli do roku 2013. Mají čtyřletého syna Flynna a dvojice spolu vychází dobře. Možná až moc, protože začátkem roku se objevily spekulace, že zůstávají "přáteli s benefity". Nicméně Miranda (32) teď randí s pětadvacetiletým miliardářem Evanem Spiegelem.  

  • Demi Moore a Bruce Willis

    Demi Moore a Bruce Willis
    Autor: profimedia.cz

    V roce 1987 se Bruce (60) s Demi (52) potkali a jen o rok později se narodila první z jejich tří dcer. Skřípat to mezi nimi začalo v roce 1998 a jen o dva roky později podepsali rozvodové papíry. Jejich vztah byl bez jediného mráčku až do té doby, než Bruce uviděl lechtivé fotky Demi s jiným mužem. A nebylo to poprvé. Začal kolotoč hádek, ale nakonec to byl Bruce, který prosil Demi o odpuštění. Vztah byl ale už tak rozbitý, že nešel slepit. 

  • Sienna Miller a Jude Law

    Jude Law a Sienna Miller.
    Autor: profimedia.cz, Reuters

    Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky, to ale neplatí o vztahu Jude Lawa (42) a Sienny Miller (33). Herečka se do Juda zakoukala při natáčení filmu Zlatíčka v roce 2004 a jejich vztah byl plný zvratů a opakovaných rozchodů. Jude totiž Siennu několikrát podvedl, ale i Sienna nebyla svatá. Definitivně vztah ukončili v roce 2011. Od té doby je Sienna ve vztahu s Tomem Sturridgem, s nímž má tříletou dceru. 

Autor: luh
Diskuse ke článku
.