Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Podívejte se, jak je Česká Miss Earth Karolína Mališová podobná své mamince

Video se připravuje ...
23. července 2015 | 06:00

Karolína Mališová se nám přiznala, že vykrádá mamince šatník, ale když někam vyrážejí společně, je přesvědčená o tom, že to mamce vždycky sluší o něco víc. Ostatně můžete samy posoudit, po kom zdědila Karolína svou krásu, jež jí vysloužila korunku!

Na kliniku, kde jsme se s oběma blondýnkami setkaly, si přišly ověřit, jak moc jsou si podobné, a tudíž na co všechno se má Karolína v budoucnosti připravit. Na první pohled je jasné, že nos po mamince nezdědila, zato úsměv mají stejný. Karolínin nos je malinko křivý, ale ona rozhodně netrpí komplexy a nemá potřebu ho nějak plastickou operací měnit. Udělala by to možná jen tehdy, kdyby musela kvůli práci, jinak se jí prý daří drobný nedostatek maskovat make-upem.

Zjistily jsme také, že maminka Radka je spokojená s vkusem své dcery, a to nejen co se oblečení týče, ale i co se týče výběru chlapců, kteří za ní chodí. Zdědila zřejmě vkus po mamince, ta totiž přiznala, že toho svého by za nic nevyměnila. Karolína má také přítele už nějakou dobu a potom, co vyhrála korunku, se prý zájem o ni nijak nezvýšil. „Možná po mně jen víc koukají," řekla nám.

 

 

 

 

Video se připravuje ...