Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Byli dokonalí manželé, říká známá o rodičích Kristínky (†2). Dívka zemřela v rozpáleném autě

Autor: shp - 
24. července 2015
19:23

„Zabil jsem ji,“ křičel zoufalý otec Jozef Kurák (57), když si uvědomil, že zapomněl svou dvouletou dcerku Kristínku v rozpáleném voze a její tělo našel s puchýři bez známek života. Do doby, než k tragédii došlo, byli přitom její rodiče velmi šťastným párem.

I přes vysoký, pětadvacetiletý věkový rozdíl byli Kurákovi velmi šťastní manželé. Milovali se a radovali se ze svých dvou dcerek. Zapomnětlivost otce však mladší Kristínku připravila o život. Dívenka zemřela v rozpáleném autě, kde ji otec zanechal.

Kurákovi jsou manželé už čtyři roky. Nikdo z jejich sousedů by o nich neřekl křivého slova. „Byli to dokonalí manželé. Milovali svoje děti, panebože, je to obrovská tragédie. Vždyť oni na ty děti nekřičeli, milovali je a stane se něco takového,“ řekla sousedka rodiny.

Podle zdravotníka, který viděl Kristínku, nebyla žádná šance na její záchranu. „Měla po těle obrovské puchýře, vlastně uhořela,“ prohlásil. Případem se již zabývá policie.

bezodkladne ( 25. července 2015 17:13 )

 Tak něco tak debilniho by neudělal ani nějaký Dežo s IQ 30

majojo ( 25. července 2015 12:25 )

No jasně - já v té době v Praze, on v Bratislavě- a já nezavolám tísňovou linku?

majojo ( 25. července 2015 12:21 )

Takže podle tebe je to v pořádku? Ty musíš být ale blblblb! Jo - furt jestě pracuješ na skládce ve Frankfurtu, ty jelito?

ellka ( 25. července 2015 08:53 )

Ale to by zaujimalo aj otecka, preco huka auto, ved pracu mal nablizku. Ale alarm nikto nepocul.

ellka ( 25. července 2015 08:49 )

A to nehovorim o tom, ze taketo auta maju alarm a senzor pohybu zareaguje na pohyb v aute. Takze ked mala plakala, co je viac nez iste, musel sa alarm spustit. Jedine zeby bol vypnuty.

Zobrazit celou diskusi