Zpěvák Enrique Iglesias zřejmě konečně usoudil, že strkat prsty do letícího dronu, který mu rozseká ruku a pocáká krví fanynky v první řadě pod pódiem, není úplně to pravé ořechové. A tak se vydal jinou cestou.

Vzal tedy foťák a nasoukal si ho do trenek, aby mohl co nejlépe zachytit, co v nich má. Tím uhodil hřebíček na hlavičku. Fanynky s šíleným řevem vytahovaly svoje mobily, aby jim ze zpěvákových spoďárů nic neuniklo, přestože sám Iglesias prohlásil, že mu příroda v tomto směru moc nenadělila. "Co má dobrý vzhled Španěla společného s velikostí jeho penisu? Možná vypadám jako Španěl, ale mám nejmenší penis na světě. A myslím to vážně," prohlásil zpěvák do mikrofonu.

S tím, že není příliš obdařen, se Iglesias svěřil už v minulosti. "Změnil bych svůj penis, kdybych mohl. Je tak, tak, tak moc malý. Nikdy nemůžu sehnat extra malé kondomy."

Ať je to, jak chce, fanynkám tato prohlášení evidentně nevadí. A na velikosti nezáleží ani jeho dlouholeté přítelkyni Anně Kurnikovové. Ta však byla trochu rozhozená, když se zpěvák svěřil, že nezvládne souložit ani osm minut. Po australském koncertě se ale zastyděl a vymluvil se na zdravotní komplikace. Míchal totiž alkohol s antibiotiky, a proto mu to tolik mluvilo.

Fotogalerie
6 fotografií