„Ne, ne, já nic netočím a zatím ani točit nebudu,“ odpověděla herečka na dotaz Blesku, kdy ji uvidíme v nějakém novém filmu či seriálu. A naznačila dokonce, že není vůbec jisté, zda se před kameru někdy vrátí!

Jinak se prý Libušce daří dobře. Přestože jí v listopadu vzali pětinu plic, prohlásila: „Cítím se výborně!“ Přitom když herečce lékaři v pražské Fakultní nemocnici Motol odebrali část horního laloku, prognóza vůbec nebyla uklidňující.

Libuška je ale zřejmě jedna z mála lidí, jejichž tělo si se zákeřnou nemocí dokáže poradit. Nasvědčoval tomu i její veselý hlas v telefonu. Ptali jsme se jí, zda opravdu užívá, jak jsme se doslechli, jeden doplněk stravy pomáhající v boji s rakovinou.

„Říkáte, že já bych tohle měla pít? Ne, já to vůbec neznám, to si mě asi s někým spletli...“ chichotala se svým nezaměnitelným hlasem.

Nezdálo se prostě, že by strádala a neměla radost ze života. Určitě se o to zasloužila i obrovská opora, kterou má ve svém manželovi Josefu Abrhámovi (75). Po zákroku s ní byl v nemocnici ve dne v noci.

Fotogalerie
8 fotografií