Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Plus size modelka ukázala vlastní kolekci spodního prádla! Dokonalé křivky?

29. července 2015 | 09:43

Nemůžete sehnat podprsenku, která by vám padla jako ulitá a zároveň vypadala sexy? Pusťte se do navrhování vlastní kolekce spodního prádla, jako to udělala americká plus size modelka Ashley Graham!

Krásná sedmadvacetiletá americká modelka zveřejnila na svém Instagramu fotky, na kterých pózuje ve své vlastní kolekci spodního prádla. Spolupráci s kanadskou značkou Addition Elle zahájila už v roce 2013. Co ji k návrhářství přivedlo?

"Je možné sehnat prádlo, které je sexy, i to, které poskytuje perfektní oporu. Ale žádné nesplňuje tato dvě kritéria současně," řekla Ashley. A tak se rozhodla navrhnout si své vlastní, které bude její představě vyhovovat. 

Ashley na Instagramu spustila hnutí, které má ženám dodat sebevědomí ohledně jejich postavy.
Autor: instagram.com/theashleygraham

Na Instagramu spustila hnutí pod hashtagem  #IAmSizeSexy, což v překladu znamená "mám velikost sexy". Tím se snaží ostatním ženám kypřejších tvarů dodat sebevědomí, aby se za své křivky nestyděly. Ženy se k hnutí houfně připojují a fotky svých postav všech tvarů a velikostí bez ostychu dávají na své účty.

Stala se také první plus size modelkou, která se objevila v magazínu Sports Illustrated. Netají se ani tím, že v budoucnu by se chtěla stát uznávanou modelkou jako třeba Heidi Klum nebo Tyra Banks. Snad se jí trend modelek, tedy přesněji řečeno chodících věšáků na oblečení, podaří konečně prolomit, nemyslíte? Jak se vám líbí?

Na všechny její nápady se můžete podívat zde. 

Autor: luh