„Mám štěstí, že mě na Lipně doprovází rodina. Dám si s nimi ráno snídani, pohraju si s Dádou a podle předpovědi pak vyrazím do klubu Jestřábí v Černé v Pošumaví, kde mám dva katamarány a jachtařský skif. Tam pak absolvuji svůj trénink a něco doladím na lodi. Pak se opět mohu vrátit k rodině a s nimi strávit zbytek dne,“ pochvaluje si David rodinnou idylku u přehrady. „Teď v létě, kdy Lucka nemá vysílání, za mnou jezdí téměř každý týden. Je to moc fajn, že můžeme být u vody spolu,“ dodává.

Není divu, že takto Lucie ročně najezdí až 60.000km. Pracovně jezdí po celé České republice, a tak cesta z Plzně do  Lipna nad Vltavou je pro ní hračka. “I když cesta trvá skoro tři hodiny, jezdíme tuto trasu poměrně často. Když chci, aby byla rodina pohromadě, je to vlastně i nezbytné,” přiznává moderátorka.

Autor: AAA AUTO

“Teď v létě jsme vlastně pořád na cestách. Jezdíme se synkem na Lipno za Davidem, k mým prarodičům na chalupu k Příbrami, máme za sebou i týdenní cyklo výlet po krásách Třeboňska. Mám v autě v taškách zabalené skoro všechno oblečení. Vozíme i kola. Velký kufr je pro mě prioritou,” dodává Lucie, která má své osobní auto i jako šatní skříň.

Lucie rozhodně nevybírá auta, ve kterých jezdí, podle barvy. “Vůz musí být prostorný, bezpečný, nejlépe s nižší spotřebou. A na přední příčky při výběru řadím i spolehlivost. Vzhledem k tomu, že dojíždím do práce z Plzně do Prahy a v televizi moderuji přímé přenosy, je nemyslitelné, abych přijela pozdě, vinou nějaké poruchy, “ vypočítává.

Autor: AAA AUTO

U Křížků jsou nezbytná dvě osobní auta, proto když řešili obměnu vozů, dali na radu známých a vybrali si z nabídky AAA AUTO. “Naše cesty vedou málokdy stejným směrem. Náš vozový park se navíc rozrostl ještě o velké obytné auto, ve kterém nejen na Lipně přebýváme. Je to velké dobrodružství hlavně pro našeho syna. Ten dny strávené v našem “obytňáku” doslova miluje. Nejraději by tam bydlel celý rok.”

Hledáte také prostorný a bezpečný vůz? Podívejte se do nabídky AAA AUTO, ve které si vybere každý.