Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Erbová si našla kopii svého exmanžela: 5 věcí, které mají Gulaši a Bahenský společné

/
  • Pět věcí, které spojují muže kolem Vlaďky Erbové Bahenského a Gulašiho.
    12. srpna 2015 ● 05:20

    Stejně jako si moderátor Leoš Mareš vybírá partnerky jako přes kopírák, svůj vkus na muže nemění ani modelka Vlaďka Erbová (34). Když nepočítáme současného manžela Tomáše Řepku, její bývalý manžel Zdeněk Bahenský a údajný milenec Michal Gulaši jsou jako dvojčata.

  • 1.

    Stejný vkus

    Jak Zdeněk Bahenský, tak Michal Gulaši propadli charismatu a kráse silikonové modelky Vlaďky Erbové Řepkové. Za Bahenského se Vlaďka provdala v červenci 2007 a má s ním dceru Viktorku.

    S Michalem Gulašim je na jaře tohoto roku seznámila jeho bývalka Aneta Vignerová v rámci charitativní akce a podle všeho se z toho vyklubal milenecký vztah. A to i přesto, že Vlaďka loni řekla ANO fotbalistovi Tomáši Řepkovi, s nímž má syna Markuse.

    Zdeněk Bahenský má s Erbovou dceru Viktorku.
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Vzhled

    Oba pánové jsou zhruba stejně vysocí. Bahenský měří 188 cm, Gulaši o 5 cm méně. Oba mají tmavé vlasy ostříhané na krátko, oba koukají na svět hnědýma očima. Ani jednomu není cizí strniště na tváři, které si pěstují. Podobný mají i tvar hlavy a nos.

    Bahenský a Gulaši – jako by si z oka vypadli.
    Autor: Archiv Blesk

  • 3.

    Věk

    I když je Zdeněk Bahenský o 4 měsíce starší než Michal Gulaši, rok narození je totožný. Pánové letos oslavili 29 let. To Vlaďka je od nich o pět roků starší...

    Kráse Vlaďky Erbové odolá málokterý muž.
    Autor: Jan Tůma

     

  • 4.

    Hokej

    Dalším společným pojítkem je jejich profese, tedy hokej. Stejně tak jako Vlaďka kdysi obdivovala mrštné pohyby Bahenského na bruslích a s hokejkou v ruce, po letech by se mohla na hokejové stadiony vrátit fandit.

    Vlaďka Erbová se provdala za Zdeňka Bahenského v roce 2007.
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Hokejový tým

    Ač oba za svou kariéru prošli několika hokejovými kluby, nakonec čirou náhodou zakotvili v tom samém. V současné době v HC Energie Karlovy Vary Bahenský působí jako hostující útočník, do stejného klubu letos přestoupil i Michal Gulaši, který je v pozici obránce.

    Fotogalerie
    11 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 31

cipisek134: Jdi se bodnout s eurosrágorou Gambrihnus!

(12. 08. 2015 16:18)

wimr.tka: Von ejzengebýr prej taky nosí na krku amulet ze zdrclý mr*tky,aby si dokázal,že je pořád ještě jůra,ko*kot. 

(12. 08. 2015 15:12)

ruudazvostravy: Vono žrát fut Řýpu,to uš je neska přežytek,páč to žraly Čehůni f protektorátu,dyš bila býda.Ale takovej Gulášek se šesti a zalejt ho voroseným gambáčem,to je teprf pravá romantyka.

(12. 08. 2015 15:07)

trhnisinadledvinkou: společného spolu mají to, že nemají vkus... normální chlap by o ní ani kolo neopřel

(12. 08. 2015 13:56)

sarka.q: Gulaši je mladý pěkný chlap. Bude s ní chvíli, pak bude chtít vlastní rodinu a svoje děti a ne vyskákanou starší ženskou s dvouma cizíma dětma, navíc každé s jiným....

(12. 08. 2015 11:36)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy