Prohrál další ze série sporů o výživné. Tentokrát se domáhal zrušení části exekuce na výživné pro svou dceru Veroniku (19). Zdá se, že bývalý skvělý obránce narazil na obranu právních zástupců bývalé manželky Renáty Řepkové (41).

Od roku 2013 přestal platit výživné na děti a jeho dluh se vyšplhal až na milion korun. Na syna Tomassa (14) musí platit 25 000 Kč měsíčně. V případě dcery Veroniky (18) se částka snížila ze 76 000 Kč na 40 000 Kč.

„Od 1. ledna 2014 bylo výživné na Veroniku po dohodě sníženo. Pokud ho soud snížil, tak exekuce v původní výši nedává smysl. Jak vím od svého klienta, je nyní s dětmi v kontaktu a výživné hradí,“ řekl Blesku fotbalistův advokát Alexandr Király.

Právníci exmanželky a obou dětí Tomáš Capoušek a Miroslav Duda se odmítli k věci vyjádřit. Podle informací Blesku hlavní trumfy přijdou na řadu teprve ve sporu o majetek.

Navenek to vypadá, že Řepka kromě exekucí už nic nemá. Pokud bývalá manželka prokáže, že se zbavil jejich společného majetku bez jejího souhlasu, čekají ho pěkné patálie. Zdroj z jeho okolí tvrdí, že se může vytasit s výmluvou o prohře v kasinu.

Fotogalerie
7 fotografií