Nervy na pochodu mají oba. A zatímco se Josef po soudním vykázání na 30 dní z vily snaží hlídat, Darina je z jeho přítomnosti v budově jeho firmy stojící na zahradě vyřízená. Slovní urážky a dohadování o tom, jak celou situaci vyřeší, jsou tady téměř na denním pořádku.

Video, které získal Blesk k dispozici, mluví za vše. V patnáctiminutovém záznamu se na dvorku exmanželé jen dohadují a vzájemně uráží. Tomu, že se situace uklidní za 6 dní, kdy Rychtářovi skončí zákaz do domu za několik údajných napadení exmanželky, nikdo snad už ani nevěří. Jak se ale zdá, tím, kdo hádky minimálně jednou začal, není překvapivě on, ale Darina.

Video
Video se připravuje ...

Rychtarova hádka s exmanželkou Soukromý archiv rodiny

Strach:

➤ Josef: To, co děláš, nezlob se na mě, jako to…

➤ Darina: Já tady, když jdu na balkon, tak se mám zamykat? Když jdu do sprchy, tak se mám zamykat?

Josef: Proč by ses zamykala?

Darina: Protože nikdy nevím, co ty, magore, provedeš!

➤ Rychtář: Poslouchej mě, v životě by mě nenapadlo ti ublížit.

➤ Darina: Pepíku, prosím tě...

Hádky o peníze:

➤ Josef: Jak dlouho jsme tady? Nikdo se ti žádnýho jídla nevšímal. Nikdy jsem tě neomezoval. Záchod užíváš sama, sprchuju se tady. Do koupelny nechodím. Pokud jsem šel, šel jsem do pračky. Jo? A akorát tady platím a dřu, děvče…

➤ Darina: Ty tady platíš a dřeš? Já zase platím na tebe.

➤ Josef: Co platíš na mě? Dolož mi to, prosím tě.

➤ Darina: Platím za tebe přes pět tisíc každý měsíc.

➤ Josef: Za mě každej měsíc přes šest tisíc, aha. Tak mi to dolož. Buď tak hodná!

Dělení majetku:

➤ Josef: Pošli odhadce, pozvi soudního odhadce. Dohodni se, že ho zaplatíme napůl.

➤ Darina: Slyšíte to, že bysme měli odhadce a zaplatili bysme ho na půl?

➤ Josef: Ať se vyřídí majetkový vypořádání. Ty mě vyplať. Co je moje, to si odvezu. Samozřejmě to zdůrazňuju, co je moje, a máš klid. Já si někde něco koupím a budu žít někde jinde.

➤ Darina: To by bylo naprosto ideální. Rozumný.

➤ Josef: Tak pro to něco udělej!

➤ Darina: Kolikrát jsem ti řekla, abychom si sedli a bez emocí jsme si řekli, jak to bude s náma dál. Rozpočítáme to, co si kdo vezme, jak se bude žít nebo jak to bude dál fungovat. Ty jsi mě vždycky poslal do p*- dele.

Provokace:

➤ Josef: Každej měsíc jsem ti děvče posílal 15 tisíc měsíčně na účet.

➤ Darina: Ano, jenže já jsem si to potom oddělala, ty chytráku chytrej.

➤ Josef: No tak pokaždé jsi tady taky nebyla…

➤ Darina: Hele, byla jsem tady z práce do práce. Byla jsem věčně ve firmě, protože ty sis tady honil vocas.

➤ Josef: No už ses o to postarala, že teď nemůžu do baráku. Takže já to přežiju tady. A uvidíme, co bude dál. A já si tě nevšímám.

➤ Darina: Nevšímej. To je v pořádku.

➤ Josef: Tam je napsáno, abych ti nepsal, nemejloval, nevolal, a tak ty nechoď za mnou.

Osočování

➤ Josef: A to, že to támhle hraješ a napíšeš do předběžnýho opatření, že si dostala důchod kvůli mně? Ten jsi nedostala kvůli mně.

➤ Darina: Ale prosím tebe, co ty víš?

➤ Josef: Ty jsi spadla na chodbě v nemocnici v kuchyňce…

➤ Darina: V důsledku čeho? Tvýho chování, ty magore!

➤ Josef: Že jsem si někoho našel a ty upadneš v práci a dostala jsi za to v podstatě ještě pojistku. Já za to můžu, že tobě se udělalo blbě v práci. Můžu za to?

➤ Darina: Uvidíme, jak to ohodnotí soud.

➤ Josef: Kdo ví, jak to ohodnotí soud. Od toho jsou.

Nadávky

➤ Darina: Poslední kapka mé trpělivosti spadla a je konec. Tohle je můj domov a já si svůj domov obhájím. Rozumíš?

➤ Josef: Jo, já si od tebe nechám nadávat do zlodějů a do vrahů a podobně, jako že to umíš.

➤ Darina: Že jsi zloděj, to jsem ti řekla.

➤ Josef: A že jsem vrah, to jsi neřekla.

➤ Darina: Že můžeš za Ivetinu smrt? To můžeš!

➤ Josef: Za to můžu? A co ty víš, děvče.

➤ Darina: Jo, vím. Já si můžu myslet, co chci.

➤ Josef: No, vždyť jo. Hele nepruď. Zalez tam do nory a dej nám pokoj.

➤ Darina: Hele nech moji noru norou, o tu se nestarej. Hlavně se starej o to, abys odtud vypadl a už ten smrad s tebou byl pryč.

 

Poté, co Rychtář letos v červenci Darinu údajně napadl, jeho exmanželka podala žádost o předběžné opatření. Vyšlo jí to! Rychtář musel opustit na nejméně 30 dnů společný dům, kde mu patří jen jedna šestina. Proto teď žije v přístavku na zahradě. Od společného domu musel dokonce okamžitě odevzdat klíče a nesmí si do něho zajít ani pro svoje věci.

Všechno si musel vzít před očima soudního vykonavatele. Darině se v ten okamžik samozřejmě ulevilo a osmělila se. Rychtáře veřejně označila za vraha Bartošové.

Rychtář ji totiž ihned poté, co odjel soudní vykonavatel s policisty, začal na zahradě provokovat. „Tak jsem mu od plic řekla, co si o něm myslím. A to, že do toho stavu, ve kterém Iveta byla, ji dovedl on. To ji dovedlo na koleje a tam spáchala sebevraždu. Může za její smrt a má na rukou její krev,“ řekla doslova Darina. Zákaz vstupu do domu Rychtářovi končí 30. srpna.

Hádky mezi Darinou a Josefem se už tři roky měsíc po měsíci stupňují. Slovní válka se mezi exmanžely rozpoutala naplno v březnu 2012, kdy Rychtář dostal rozvodové papíry. Těsně před rozvodovým stáním Rychtář o manželce prohlásil: „Jestli si myslí, že jsem nějaký chudák a tupec, tak se plete! Já s holým zadkem rozhodně neodejdu, to spíš ona. A skončí v blázinci!“ prohlásil v březnu 2012 doslova.

Před dalším kolem rozvodového řízení po Darině zase vykřikoval, že skončí jako Bartošová na kolejích. „Bušil mi na dveře a řval, že na těch kolejích skončím také,“ komentovala Darina. O rok později se Darina s Josefem hádali pod pergolou při natáčení Top star magazínu. To se ale ještě Rychtář snažil hlídat.

O rok později už neváhal vypustit z úst: „Ta debilní kráva by se měla jít okamžitě léčit! Měli by tu labilní paní hospitalizovat na psychiatrii. Ona napadla mě, a bezdůvodně,“ řekl tisku a jí do obličeje štěknul: „Já ti, ty krávo blbá, otrávím jídlo v lednici.“ A teď v srpnu 2015 Josef odstříhal kabely spotřebičů u Dariny v domě se slovy: „Je to čubka špinavá a svině zákeřná.“

Poté byl ze společného domu soudně vystěhován, neboť Darinu údajně napadl a situaci komentoval takto: „Už mě to vážně se*e! Ta kráva na mě neustále něco podává! Až mi jednou vážně rupne v bedně, tak jí vážně něco udělám!“

Fotogalerie
19 fotografií