„Utajovaná“ veselka se koná v Letohrádku sv. Vojtěch v Počátkách na Vysočině. Mezi prvními svatebčany z řad slavných osobností dorazila zpěvačka Marcela Holanová, moderátorka Kateřina Kornová nebo Václav Upír Krejčí. Zda bude svatba stejně romantická jako v pohádce Popelka, se uvidí. Budoucí manželé přiletěli vrtulníkem, na místo konání odjeli Rolls-Roycem.

Trému určitě nemám, vždyť to není poprvé,“ řekl Blesku herec.

Za zvuku harfy a zpěvu písně Jestli je na nebi Bůh, kterou zpívá Marcela Holanová, k oltáři Moniku vedl tatínek. Pavla vedla sestra, paní Vaňková. Po 14. hodině si oba řekli ANO a Monika přijala manželovo příjmení. Oba byli po obřadu velmi dojatí. 

Po gratulacích následovaly svatební zvyky. Nevěsta za sebe hodila kytici a tu chytila zpěvačka Marcela Holanová! „Asi už bych se nevdala, ale nikdy neříkej nikdy,“ řekla Blesku Marcela. Došlo na rozbíjení talíře.

A co jim slavní svatebčané přejí do svazku manželského? „Popřál bych jim hlavně dlouhý život, aby si to Monika mohla užít. A taky třetího Rolls-Royce,“ směje se Upír Krejčí. Pohublá Kateřina Kornová, která na sobě měla černý overal, přála především štěstí. „Přála bych jim, aby byli šťastní. Aby jejich manželství bylo šťastné.“

Bílý Rolls si na chvíli pro sebe zabavil Upír s Kornovou, která svého kolegu častovala zdviženým prostředníčkem. Prý to bylo jen z legrace.

Kateřina dováděla s Upírem
Autor: David Kundrát

Pavel s Monikou žije již jedenáct let. Vždy o svatbě nerad mluvil, ale loni, kdy přišli o miminko, se rozhoupal a svou přítelkyni v Benátkách požádal o ruku.

Pár se seznámil během soutěže Do-Re-MI, kterou Trávníček moderoval a kde Monika vystupovala coby soutěžící.

 

Fotogalerie
32 fotografií