Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tři proměny Erbové: Pokaždé kvůli jinému muži!

/
  • Vlaďka Erbová se provdala za Zdeňka Bahenského v roce 2007
    25. srpna 2015 ● 12:13

    Je takovým nepsaným zvykem, že každá žena po rozchodu s partnerem změní image. A udělá tím pomyslnou čáru za minulostí. A zdá se, že Vlaďka Erbová Řepková (34) maluje už třetí čáru. Mění účes po letech s Tomášem Řepkou kvůli údajnému milenci Michalu Gulašimu..

  • 1.

    Zdeněk Bahenský (29) - hokejista

    Když modelka Vlaďka Erbová randila s hokejistou Zdeňkem Bahenským, za kterého se provdala, její hlavu zdobila delší hříva. Před oltářem se tak objevila v natočených loknách až po ramena.

    Vlaďka Erbová se poprvé vdávala v dlouhých vlasech.
    Autor: Helena Lacinová

  • 2.

    Tomáš Řepka (41) - fotbalista

    Po pár letech soužití s Bahenským ji omrzel nejen manžel, ale také romantický účes. Stejně tak, jako se zbavila vlasů, odkopla také svého muže. Záhy nato vstoupil do jejího života nový muž – Tomáš Řepka.

    Vlaďka Erbová s krátkými vlasy s manželem Tomášem Řepkou.
    Autor: Foto Blesk - Daniel Černovský, archiv Blesku

  • 3.

    Michal Gulaši (29) - hokejista

    Manželství s Tomášem Řepkou vydrželo Vlaďce Erbové pouhé dva roky. Jejich vztah prochází krizí a údajně za tím stojí fešný hokejista a bývalý milenec Anety Vignerové Michal Gulaši. Se změnou partnera modelka mění svůj účes potřetí. „Prodloužit? Nechat? Ostříhat? Fakt nevím,“ zoufala si Erbová na sociální síti, kam zveřejnila fotografii s delšími rozčepýřenými vlasy.

    Vlaďka si prý vrabčí hnízdo nestříhala už čtyři měsíce. Zřejmě si vlasy nechá opět skutečně prodloužit, a pokud dojde k rozvodu s Řepkou, alespoň se u něj ukáže ve své nové kráse.

    Fotogalerie
    9 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 13

hejhej: Na Erbové není nic pěkného, prezentuje se střídáním chlapů, silikonama, svlékáním a škaredým ksichtem

(26. 08. 2015 09:44)

honza51: Této potvoře nesluší NIC a na koho jste se to dívala, když píšete, že je to "hezká holka" . Pojmem "hezká holka" se vztahuje na jiné holky a né na tuto "umělotinu", se "studeným čumákem".

(26. 08. 2015 08:42)

salto: Tedy 3x ksift a kolikrát tam dole?

(26. 08. 2015 08:41)

honza51: I kdyby se "proměnila" 100x, tak stále zůstane vypočítavou "štět.kou"

(26. 08. 2015 07:11)

dzambulka007: Jak jsi přišla na to, že Arturovi jde hudba? Třeba je "nadaný" po matce. Sedmdesátiletý Štajdl se bude určitě lišit od toho někdejšího arogantního třicátníka. Všimni si, jak na fotkách s otcem Artur vypadá spokojeně a v jaké křeči býval na fotkách se svojí povedenou matinkou.

(25. 08. 2015 22:06)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy