Dům v Uhříněvsi, do kterého se Iveta Bartošová s tehdy pětiletým synem nastěhovala po rozchodu s Ladislavem Štaidlem, nyní čeká na nového majitele.

Rodinný dům s kamny a hezkou zahradou poskytující naprosté soukromí a klid. Příjemná, tichá ulice v pěším dosahu kompletní občanské vybavenosti a zastávky autobusu. Přízemí domu je tvořeno propojeným prostorem obývacího pokoje s krbem a velké kuchyně s jídelním koutem, přičemž obě místnosti jsou průchozí do exteriéru, dále předsíní, technickou místností se samostatnou toaletou a garáží s přímým vstupem do domu. V patře jsou umístěny tři ložnice, koupelna a chodba s přístupem k půdnímu skladovacímu prostoru,“ stojí v nabídce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Ivetin domov o rozloze téměř 800 metrů čtverečních, včetně pozemku, nabízí za úctyhodných 7 300 000 Kč. Ještě před podáním inzerátu Artur nechal dům vyklidit, což ranilo Ivetina manžela Josefa Rychtáře. Ten tam po její smrti ještě pár měsíců bydlel, pak ale vrátil Štaidlům klíče a odstěhoval se zpět do vily své exmanželky Dariny Nové.

Proč Artur Štaidl odmítl bydlet v domě po své matce, zůstává záhadou. Jasné však je, že na něj nemá ty nejlepší vzpomínky. Bartošová se totiž v domě ráda opíjela a několikrát se tu pokusila o sebevraždu. Navíc svůj dům od úplného začátku nenáviděla. Prý ji vždycky děsil.

 

Fotogalerie
14 fotografií