Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Je malá Maddie po smrti? Záhadný muž se ozval policii! Prý ví, co se jí stalo

Autor: lm - 
26. srpna 2015
21:12

Dočká se rodina Maddie McCann konečně rozuzlení? Britskému Scotland Yardu se ozval muž, který prý ví, co se malé holčičce stalo. Podle něj se naplnily nejhorší obavy!

Michael Winger tvrdí, že tehdy tříletou Maddie unesl muž z Turecka, který ji chtěl někomu prodat. „Jsem přesvědčený, že Madeleine byla unesena ve chvíli, kdy byl její otec v koupelně a kontroloval, jestli je vše v pořádku,“ sdělil muž na videu, které zveřejnil na portálu YouTube. Únosce Madeleine vynesl ven a strčil ji do svého auta. Chtěl ji předat jiným lidem, ale bylo to moc nebezpečné a oni ji nechtěli. Musel se jí tedy zbavit,“ dodal. Podle něj únosce poté dívku odvezl k jezeru v centrální části Portugalska, kde ji zabil a zakopal. Michael toto jezero dokonce identifikoval a vše prý sdělil britským vyšetřovatelům.

Elitní detektivové ze Scotland Yardu se k tomu ale odmítli vyjádřit a nejspíš se touto teorií ani nebudou zabývat. Proč? Problém totiž je, že Michael je jasnovidec a celou tuto teorii si odvodil z obrazů, které se mu zjevily v hlavě. ƒ„Rád bych se jednoho dne vydal Maddie hledat, je to můj sen, chci dát jejím rodičům odpověď,“ vysvětlil Winger, který má sám dvě děti.

Michael Winger je norský jasnovidec a samozvaný detektiv. V roce 2011 vyhrál televizní show Dobyvatelé šestého smyslu. V následujících letech podle svých stránek údajně pomohl vyřešit tři případy pohřešovaných osob.

Nejhledanější dítě světa, malá Maddie McCann, zmizela 3. května 2007 z hotelového pokoje v portugalském Praia da Luz, když byli její rodiče na večeři v blízké restauraci. Rodiče ji spolu se sourozenci uložili ke spánku v pronajatém apartmánu, ale po příchodu dceru již v posteli nenašli.

salisbury ( 26. srpna 2015 23:28 )

Komu? Tobe? Byla jsi u toho? To placla portugalska policie zcela na zacatku, protoze nevedela jak dal. Jenze, kdyby tomu tak bylo, tak by rodice na oko delali nejakou dobu, ze po ni patraji a pak by to utichlo, ale tihle patraji stale a sama portugalska policie pozdeji priznala, ze selhala. Tam byli jen zacatecnici, co ani stopy nezajistili. Naprosto zfusovany pripad. Prave, ze to naprosto vyvratili, pripad zacal vysetrovat Scotland Yard. I jine zeme pomahaji. Nevis, ale hlavne, ze jsi neco napsala.

salisbury ( 26. srpna 2015 23:22 )

Vysetrovala, ale oni byli v restauraci co patrila k hotelu, meli sebou chuvicku /babyfon/ a kazdou chvili se chodili do pokoje divat.

ellka ( 26. srpna 2015 22:57 )

Skor sa divim ze ich nevysetrovala britska socialka, opustili deti, nechali ich same v hotelovej izbe a sli do restauracie.

annett87 ( 26. srpna 2015 22:38 )

Maji v tom prsty rodice. Bylo to zrejme hned od sameho zacatku.

Zobrazit celou diskusi