Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Získal tajný deník Billa Clintona. Pak britský agent záhadně zemřel

Autor: mb - 
1. září 2015
10:50

Britský agent tajné služby MI6 Gareth Williams (†31) záhadně zemřel v roce 2010 v Londýně. Jeho nahé tělo našli zamčené v brašně v prázdném bytě, policie neobjevila žádné stopy násilného vniknutí ani cizí DNA. Britská média nyní zjistila, že se počítačový expert Williams dostal před smrtí k tajným dokumentům o bývalém americkém prezidentovi Billu Clintonovi (69).

„Dostal se k záznamům z Clintonova deníku v době, kdy Británie spolupracovala s USA na velmi citlivé záležitosti. Hacknutí bylo doslova noční můra pro sira Johna Sawerse, který zrovna přebral vedení MI6,“ prozradil důvěrný zdroj z prostředí britských tajných služeb deníku The Sun.

Smrt jako z detektivního románu

Okolnosti smrti tajného agenta doslova připomínají detektivní román. Williams byl nalezen zamčený v brašně ve vaně ve svém londýnském bytě. Jeho zaměstnavatel, MI6, nahlásil zmizení Wiliamse až po týdnu, což značně zkomplikovalo určení příčiny smrti.

I když to zní neuvěřitelně, vyšetřovatelé došli k závěru, že se zamkl v brašně sám. Na místě nebyla nalezena cizí DNA, žádné stopy boje ani násilného vniknutí do bytu. Ve vaně, kde byl Williams mrtvý, dokonce nikdo neobjevil ani DNA samotného agenta.

Přestože byl srpen, topení bylo puštěno na maximum a světla v bytě byla zapnuta. Podle nezávislých kriminalistů měla vysoká teplota urychlit rozklad těla a puštěná ventilace v koupelně měla zabránit šíření mrtvolného pachu po domě.

Teorie o spiknutí a sexuálních hrátkách

Po smrti Williamse vyplula napovrch jeho záliba v převlékání se do ženských šatů a policie spekulovala o tom, že se Williams zabil sám v rámci sexuálních hrátek. To ovšem odmítli pozůstalí Williamse a obvinili bezpečnostní služby ze spiknutí.

Další teorie byla, že ho zabili agenti zahraniční tajné služby. Williams v té době údajně pracoval na projektu, který monitoroval tok financí ruského organizovaného zločinu do Evropy. Policie následně zveřejnila podobu páru, který prý Williamse pár dnů před smrtí navštívil. Smrt tajného agenta tak dodnes zůstává opředena záhadami.

sores ( 1. září 2015 12:49 )

Žádný satan a pánbůh neexistuje proboha!!! kdyby ano, svět by nebyl tak hnusný a lidstvo by se chovalo slušně a nedělalo války,znásilnění, vraždy atd. Jen v choré mysli živočicha něco tak trapnýho.

alex0800 ( 1. září 2015 11:18 )

Bilderberg chrání tajemství svých loutek podřízených luciferiánskému systému za všechny ceny.. Co je cena lidského života proti faktu o realitě přicházejícího Armageddonu..? . . Copak "Blil Klinton" měl v deníčku napsané o 13 světovládných rodech, že agent byl popraven? Že by důkaz satanizování celého světa skrze satanizované zednářstvo a jiné ovce bez duší? Málokdo dnes věří v peklo či Satana.. . . Je zajímavé, že nejbohatší rod světa Rothschildové Satana již po 300 let uctívají a očividně za jejich prodané duše se jim dostalo většiny mamonu světa a stále je tato Nesvatá rodina (jak si říkají) pouze nešťastná a ani vyhlazení populace celého světa jim štěstí nepřinese, jak se naivně domnívají..

Zobrazit celou diskusi