Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hledám otce svého dítěte! Mladá Francouzka otěhotněla na prázdninách, muže hledá videem na internetu

Autor: lm - 
2. září 2015
23:02

Tahle mladá Francouzka dobyla svým videem internet! Natalie Amyot (26) totiž zveřejnila nahrávku, kde vysvětluje, že hledá šarmantního Australana, se kterým nečekaně otěhotněla na dovolené. Co se stalo po zveřejnění, vás dostane!

"Zdravím, jmenuji se Natalie a jsem z Francie. Toto video jsem vytvořila, protože potřebuji vaši pomoc," svěřila se dívka v úvodu své nahrávky. Natalie dále uvedla, že před třemi měsíci byla na báječné dovolené v australském městečku Mooloolaba, kde potkala spoustu skvělých lidí. Mezi nimi i jednoho šarmantního Australana. "Potkala jsem opravdu roztomilého muže. Pro mě to byla láska na první pohled. Užili jsme si spolu nádhernou noc," vysvětlila.

Den poté ale prý odletěla domů a bohužel ztratila jeho telefonní číslo. "O šest týdnů později jsem zjistila, že jsem těhotná. Tímto způsobem bych ho ráda našla. Nemám žádnou rodinu. Prosím, prosím pomozte mi. Sdílejte toto video, ukažte ho přátelům a s trochou štěstí se to dostane i k němu," prosila na videu. A internetová komunita její přání splnila. Po jednom dni mělo video více než 1,5 milionu zhlédnutí a její příběh se dostal i do světových médií. Ale bylo to k něčemu?

Video Mladá dívka hledá otce svého nenarozeného dítěte - YouTube
Video se připravuje ...

Den poté Natalie zveřejnila další video, kde hned v úvodu nadšeně prozradila: "Našla jsem ho!" Posléze se slova ujal muž, který stál vedle ní a představil se jako Andy Sellar. Andy vysvětlil, že celý příběh byl vymyšlený a video sloužilo k propagaci cestovního ruchu v malebném městečku. "Toto virální video bylo vytvořeno pro Holiday Mooloolaba," objasnil. Známá údajné Francouzky deníku Daily Mail Australia potvrdila, že mladá dívka se ve skutečnosti jmenuje Alizee Michel a je studentkou marketingu a turismu na místní univerzitě.

rada42 ( 3. září 2015 05:56 )

Takhle veřejně a účelově lhát by měl být trestný čin...

luder ( 3. září 2015 02:11 )

Už jsem si myslela, že viděla jenom jeho ouda,tak dala ten inzerát!

bre-burda ( 2. září 2015 23:36 )

To povede jenom k tomu, že až nějaká podobná bude skutečně potřebovat pomoc, lidi se na ni vykašlou. Husa!

Zobrazit celou diskusi