„Odjížděla jsem z Česka v době, kdy se mi dařilo. Tím, že jsem řekla, že uvažuju o odjezdu, se nade mnou zavřela voda. Když jsem začala žít v New Yorku, ukázalo se to pro mnoho projektů, ve kterých jsem pracovala a pracuju, výhodnější,“ řekla před rokem a půl pro Dáma.cz Zuzana.

Nějaký čas byla v domácnosti, starala se o rodinu a chodila na angličtinu. Pak si přidala kurzy herectví a jógy. To jí dodalo sebevědomí, takže začala obcházet castingy na divadelní hry. Ve hře A Happy End získala roli a zahrála si v několika krátkých filmech. Ale od Čech se úplně neodstřihla. Létala sem kvůli natáčení nebo filmovému festivalu v Karlových Varech.

Když se objevila v roce 2010, všem spadla brada, z nevkusné nezávislačky v krátkých vlasech se vyklubala dokonalá dáma v padnoucích outfitech. Netrvalo dlouho a všimli si jí módní redaktoři, takže brzy nafotila pár fashion setů.

Před měsícem se po šesti letech Zuzana s rodinou natrvalo vrátila do Čech. Co tady bude dělat, ale nechce ještě prozradit. „Budete si muset počkat, je to ještě překvapení, ale pak o mně určitě hodně uslyšíte. Bude to velké,“ řekla Blesk.cz herečka.

Fotogalerie
10 fotografií