Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Nahé šaty versus klasika. Kdo vyhrává?

  • Které ze slavných žen to nejvíce slušelo?
    29. září 2015 | 12:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Taťána Kuchařová (27)

    Taťána Kuchařová
    Autor: profimedia.cz
    Z české Miss World Táni Kuchařové, která strávila léto jako zrzka, už je zase blondýnka. Svou původní barvu vlasů hned předvedla v pražské zoo, kde společně se svým partnerem Ondřejem Brzobohatým křtila mládě hrabáče kapského. Krásná Táňa dala tentokrát přednost pánskému stylu, který jí velmi sluší – ostatně jako všechny módní styly. V moderních zvonových džínách, jednoduché, ale nadčasové halence s vázankou a projmutém sáčku vypadala opravdu perfektně. Pánskému outfitu dodal potřebný ženský šmrnc super moderní klobouk, který by měl být letos na podzim klíčovým doplňkem ve vašem šatníku. Akorát hnědá brašna přes rameno se k modelu příliš nehodila. Mnohem lépe by vypadalo jednoduché černé maxipsaníčko.
  • Heidi Klum (42)

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
    Na žádné společenské akci, která za něco stojí, nesmí chybět krásná modelka Heidi Klum, která si poslední dobou potrpí na odvážné modely. Tentokrát zvolila krajkové šaty, které velmi decentně odhalovaly kůži. Stejně perfektní jako róba byly i modelčin účes, líčení a náušnice. Jako vždy to Heidi zvládla na výbornou.
  • Naomi Campbell (45)

    Naomi Campbell
    Autor: profimedia.cz

    Společenské akce amfAR gala se zúčastnila i modelka Naomi Campbell, která oblékla velmi podobné šaty jako právě Heidi Klum. Vsadila také na černou, kterou nikdy nic nezkazíte, a také se rozhodla jít s kůží na trh. Na rozdíl od Heidi však měla róbu ozdobenou ještě třpytivými kameny a vsadila na dlouhé rukávy, a tak se od sebe legendární topmodelky alespoň trochu odlišovaly.

  • Jennifer Lopez (46)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
    Čím je JLo starší, tím lépe vypadá. Stává se módní ikonou. Proto také ví, že snědým typům sluší meruňková barva, do které se zahalila doslova od hlavy až k patě. Luxusní blýskavá halenka společně s áčkovou sukní tvoří skvělou dvojku, kterou naprosto dokonale doplňují tmavě meruňkové lodičky do špičky, psaníčko a pudrově oranžové náušnice. Skvělé!
  • Eva Herzigová (42)

    Eva Herzigová
    Autor: profimedia.cz
    Jedna z nejkrásnějších Češek Eva Herzigová nestárne. Na baletním představení v Paříži všem ukázala, že rozhodně nepatří do starého železa. V úzkých červených šatech, které doplnila černými botami a psaníčkem, vypadala tak skvěle, že zastínila i hvězdy typu Natalie Portman. Eva potvrzuje, že Češky jsou opravdu krásné ženy!

Diskuse ke článku
.