Eliška své zájmy většinou mění s příchodem nebo odchodem partnera. Když randila s Noidem, stala se zpěvačkou, po rozchodu pracovala v IT firmě a bojovala s anorexií.

S příchodem Jakuba Maliny propadla fitness cvičení, a pak různé rady o cvičení a snímky svých svalů dávala na sociální síť. Po rozchodu s Malinou se vrhla na podnikání v oblasti módy.

„Musím říct, že prožívám jedno z nejkrásnějších období mého života. Stala jsem se spolumajitelkou dámského butiku a pracuju tam patnáct dní v měsíci dvanáctky. Máme v plánu příští rok rozšiřovat butiky a já to budu celé vést, takže chci vědět, jak to funguje,“ říká Bučková.

„Je příjemné komunikovat se zákaznicemi a vytvářet osobní kontakt. Naplňuje mě to a hrozně mě to baví. Do těch zbylých patnácti dní, co nejsem v butiku, se snažím narvat, co jsem dělala doteď. Nemám ani jeden den volna, až v listopadu,“ dodává Eliška.

„Modeling jsem se snažila srazit na minimum. Hodně fotím, mám hodně kampaní a kalendářů. Přehlídky mě nenaplňují, tam se necítím a už to ani do budoucna dělat nechci,“ tvrdí misska. Tak snad jí nadšení z práce prodavačky pár týdnů vydrží.

Fotogalerie
4 fotografie