Luxusní haciendu s deseti ložnicemi v losangeleské čtvrti Hollywood Hills si movitý páreček pronajal letos v červnu. Měsíční nájem činí v korunách přes 530 tisíc. Aby bylo každému jasné, k čemu bude sloužit, uspořádal v ní velkorysou »kolaudačku« pro 350 hostů. Od té doby jsou tu žhavé večírky na denním pořádku!

Jak život (nebo spíš jeden nekonečný mejdan) ve vile vypadá, nejlépe ilustrují fotky, které Yottovi pravidelně zveřejňují na Instagramu. Vířivky a kufry plné peněz, našlapané sporťáky i limuzíny, luxusní večeře, lev řvoucí v kleci a hlavně: vnadné, spoře oděné dívky, kterých se v rytmu hlasité hudby svíjejí kolem bazénu celá stáda! Hodně to připomíná vilu zakladatele Playboye Hugha Hefnera v nedalekém Holmby Hills, kde se nekonečné večírky se sexy »zajíčky« z pánského magazínu nesly ve znamení alkoholu, drog a sexu.

Sousedé už mají všeho po krk a začínají se bouřit. „Tohle jsme tu opravdu nepotřebovali...,“ láteřila v televizi NBC sousedka Melissa Herrington. „Myslím, že jenom závidí úspěch, peníze a asi i ty holky,“ upozorňuje Bastian a sousedům radí: „Přijďte, zazvoňte, promluvíme si...“

Yotta nejspíš není Bastianovo skutečné jméno. Yotta je totiž nejvyšší předponou základní soustavy jednotek (SI). Znamená 24. mocninu 10, tedy číslo 1 000 000 000 000 000 000 000 000, jinak též kvadrilion. V yottagramech se například uvádí hmotnosti planet a galaxií (hmotnost Země = 5972,6 yottagramu).

Kdo je Bastian Yotta? Z chudého tlouštíka boháč

Bastian Yotta se před lety rozhodl splnit si svůj americký sen. Radikálně zhubl, stal se z něj instruktor fitness, životní kouč a samozvaný duchovní guru, který radí, jak vydělat peníze a dobře si je užít. Těžko říct, zda právě na těchto profesích vydělal balík (on tvrdí, že ano), nicméně dnes má prý na kontě v přepočtu téměř 5 miliard korun!

Další prachatí exhibicionisté

Rodina zakladatele módní značky Uncle Sam, Němce Roberta Geisse.
Autor: Foto: Instagram, Profimedia.cz

Geissovi

Kdo to je: Rodina zakladatele módní značky Uncle Sam, Němce Roberta Geisse (51).

Majetek: 1,9 miliardy Kč

Čím prosluli: Reality show Těžký život milionářů, v níž chtěli ukázat, že ani s obřím jměním není život peříčko. Dle diváků se jim však povedl spíš pravý opak.

Bývalý boxer Floyd Mayweather jr.
Autor: Foto: Instagram, Profimedia.cz

Floyd Mayweather jr. (38)

Kdo to je: Nikdy neporažený profesionální boxer (bývalý).

Majetek: 9,7 miliardy Kč

Čím proslul: Arogancí, násilím (i na ženách), urážkami všeho a všech a nezřízeným utrácením. Fotkami s balíky peněz a v drahých autech zásobuje sociální sítě už roky. Byl nejlépe vydělávajícím sportovcem planety.

Miliardář Dan Bilzerian
Autor: Foto: Instagram, Profimedia.cz

Dan Bilzerian (34)

Kdo to je: Syn movitého byznysmena, hráč pokeru, internetový fenomén, herec.

Majetek: 2,4 miliardy Kč

Čím proslul: Luxusem provokuje na sociálních sítích, na své neustálé párty zve modelky a pornoherečky a chlubí se, že s nimi spí. Už prodělal dva infarkty a plicní embolii.

Mojsejovci - dnes již exmanželé Nora a Braňo Mojsejovi
Autor: Foto: Instagram, Profimedia.cz

Mojsejovci

Kdo to je: Kontroverzní milionářský manželský pár (už rozvedený) Nora (56) a Braňo ( 47).

Majetek: Dnes zanedbatelný

Čím prosluli: Už je to 10 let, kdy ve své kýčovité vile na Pereši vybavené ve starožitném stylu točili reality show Mojsejovci. Už jsou tři roky rozvedení, Nora dokonce 13 měsíců seděla za daňové podvody, vila zchátrala, je zatížená dluhy a neprodejná...

Fotogalerie
14 fotografií