Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

5 věcí, které byste měla vědět, než zkusíte sex s jinou ženou

  • Sex se ženou může být zajímavou zkušeností
    6. října 2015 | 06:00

    Sex se ženou je úplně o něčem jiném než sex s mužem. Přestože jste normálně na chlapy, může se stát, že vás přitahuje představa sexu se stejným pohlavím a ráda byste ji zrealizovala. Ať už jsou vaše důvody k experimentu jakékoliv, je pravděpodobné, že možná budete trochu v rozpacích. Máme pro vás pár rad, jak se vyhnout faux pas.

  • Vyklopte pravdu


    Autor: shutterstock
    Pokud je to vaše poprvé, měla byste se k tomu rozhodně přiznat dříve, než budete v posteli. Možná je to stejně tak její poprvé, a v tom případě budete obě dvě objevovat nový svět nepoznaného. Může se ale stát, že půjde o někoho, kdo hledá stálý vztah, ne jen povyražení, nebo naopak o ženu, která touží v posteli po minimálně stejně zkušené partnerce a nechce nikoho zacvičovat. Upřímnost vás osvobodí od trapných situací.

  • Zajděte si na manikúru

    Autor: profimedia.cz
    Ne, není to kvůli tomu, že ženy jsou vůči takovým věcem vnímavější. V tomto případě nehraje estetická stránka vašich nehtů roli. Ovšem dobře víte, že muži používají prsty k dráždění vaší vaginy a většinou dlouhé nehty nemívají, takže to, že jimi můžete ošklivě zranit partnerku, vám na první dobrou možná nedojde. V každém případě mějte nehty krátce zastřižené.

  • Není to jen o orgasmu


    Autor: Shutterstock.com
    Bude toho pravděpodobně hodně, co vám poběží hlavou, budete mít před sebou nahé ženské tělo, budete se jí dotýkat, zjišťovat, jak chutná a voní. Možná se budete v duchu ptát sama sebe: Co tu vlastně dělám? Jak na to? Líbí se mi to vůbec? Je dost dobře možné, že vaše poprvé nebude ideální. Nezoufejte, pokud se vám orgasmus nepodaří ani pokud se vám k němu nepodaří přivést vaši partnerku. Nervozita z toho, že jste s novým člověkem v posteli, se může podepsat právě tady.

  • Nesnažte se srovnávat


    Autor: Shutterstock.com
    Pokud jste až dosud znala pouze heterosexuální sex, potom budete v mnohém překvapená. Nesnažte se vůbec srovnávat. Nesnažte se vyřešit otázku, co vlastně to, že máte sex s jinou ženou, znamená pro vaši identitu. Experimentování v sexu je dobrá věc, to, že se jednou vyspíte se ženou, z vás nedělá lesbičku.

  • Je vaše milenka, ne terapeutka


    Autor: Shutterstock.com
    Nová zkušenost, jako je tato, ve vás jistě vyvolá spoustu otázek a najednou se může stát, že si nebudete ničím jistá. Rozhodně byste se s takovými pocity neměla po prvním sexu svěřovat ženě, se kterou jste právě měla sex, a chtít po ní, aby vám poradila s vaším životem. Pokud si nejste jistá tím, co vás dělá šťastnou, zda muži, či ženy, vaše sexuální partnerka to za vás rozhodně nerozlouskne. Neporadíte-li si s tím sama, vyhledejte odbornou pomoc u sexuologa nebo psychoterapeuta.

Diskuse ke článku
.