Vše začalo návštěvou pohotovosti, když Řepkovou začaly trápit bolesti v její slavné hrudi. Kašlala jako ďas! „Poslali ji domů s tím, že má slabší zápal plic a že to má vyležet a brát prášky,“ řekla Blesku modelčina blízká přítelkyně.

„Jenže Vlaďce bylo stále hůř a pomalu přestávala jíst. Když už do sebe něco dostala, tak to šlo hned ven. Navíc se přidaly vysoké horečky,“ popsala vývoj Vladčina stavu kamarádka.

Po čtyřech dnech od návštěvy pohotovosti se stav modelky natolik zhoršil, že musela okamžitě do nemocnice! To už byla ve velmi vážném stavu! Lékaři konstatovali, že jde už o těžký zápal plic, v nichž má navíc spoustu vody! A okamžitě dostala infuze.

„Doktoři už vyzkoušeli čtyři druhy antibiotik a zatím žádná z nich nezabrala. Máme o kamarádku opravdový strach. Je bez energie a na posteli leží úplně někdo jiný, než koho známe. Je vyzáblá na kost,“ obává se přítelkyně.

Vladčině kritickému stavu nepřispívá ani to, že její tělo odmítá udržet potravu. „Vše vyzvrací! Doktoři to řeší tak, že jí dávají kapačky, ale to není plnohodnotná strava. Snaží se a bojuje, ale není jí to nic platné,“ dodává plačící kamarádka.

Lékař celebrit MUDr. Pavel Boček: Je to velmi vážné!

„Zápal plic s otokem pohrudnice a vodou na plicích je velmi vážné onemocnění. Pacient se v tomto případě nachází v kritickém stavu a musí být podporován dýchacími přístroji. Problém s příjmem potravy je způsoben tím, že oteklé plíce tlačí na jícen a ten pak brání požívání jídla,“ řekl Blesku lékař celebrit MUDr. Pavel Boček.

Fotogalerie
5 fotografií