„Ahoj, prosím nevolejte, nepište. Jsem hospitalizovaná na základě zápalu plic. Ležící na lůžku se standardním průběhem, který není vůbec příjemný, ale bohužel. Jsem pod dohledem úžasných lékařů, kteří určitě vědí, co dělají, a mají moji plnou důvěru. Prozatím ani já, ani můj lékařský dohled nechceme popisovat stav, mám před sebou řadu dalších vyšetření, která ukážou průběh léčby. Ozvu se všem, až se budu cítit lépe,“ vzkázala svému okolí Vlaďka Řepková z nemocniční postele.

Podle svých přátel už 10 dní nepozřela ani sousto a je vyhublá na kost. „Vše vyzvrací! Doktoři to řeší tak, že jí dávají kapačky, ale to není plnohodnotná strava. Snaží se a bojuje, ale není jí to nic platné,“ řekla Blesk.cz modelčina blízká přítelkyně. „Máme o kamarádku opravdový strach. Je bez energie a na posteli leží úplně někdo jiný, než koho známe. Je vyzáblá na kost,“ dodala s pláčem.

Vlaďku o víkendu poslali lékaři domů s tím, že má slabý zápal plic, jenže modelce se přitížilo a nyní bojuje v nemocnici o život.

Co řekla nemocí ztrápená Řepková magazínu Top Star? Poslechněte si její telefonát.

Video
Video se připravuje ...

Řepková promluvila o své nemoci v magazínu Top Star. Top Star

Fotogalerie
8 fotografií