Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Uplynulý týden na sociálních sítích: Jsme sexy a víme to o sobě! Tohle celebrity svým fanouškům nadělily

/
  • Celebrity na svých účtech na sociálních sítích minulý týden sdílely opravdu pěkné kousky!
    10. října 2015 ● 19:14

    Sociální sítě vládnou modernímu světu! A nemusí to být nutně na škodu... Zejména když celebrity ztratí zábrany a oblaží své věrné fanoušky sexy fotkami svých vypracovaných vnad! A uplynulý týden bylo na sociálních sítích pořádně žhavo... Jak? Podívejte se!

  • 1.

    Kevin Hart

     

    Kevin Hart
    Autor: Profimedia.cz

    Tento americký herec a komik zase tak často své tělo nevystavuje. To je ale možná škoda! Mezi českými diváky je známý především díky svým rolím z filmů Scary Movie 3 a 4, Riskni to s Polly nebo Zpátky do ringu. Zajímavé je, že přestože na fotkách vypadá jako ztělesnění mužnosti, ve skutečnosti prý měří pouhých 163 centimetrů!

  • 2.

    Eniko Mihalik

     

    Eniko Mihalik
    Autor: Profimedia.cz

    Že vám toto jméno nic neříká? Eniko je maďarská modelka, která u nás příliš známá není. Ve světě ale je - spolupracovala například se značkami Chanel nebo Versace. Zajímavé je, že si ji v dětství a pubertě často spolužáci dobírali kvůli tomu, jak byla hubená. A dnes nejen díky tomu vydělává slušné jmění!

  • 3.

    Candice Swanepoel

    Candice Swanepoel
    Autor: Profimedia.cz

    Supermodelka z Jihoafrické republiky je nejlépe známá díky své práci pro Victoria's Secret. V roce 2012 se umístila na desátém místě žebříčku časopisu Forbes nejlépe vydělávajících modelek světa. A její instagramový účet skutečně stojí za to - jako modelka nemá s odhalováním žádné problémy!

  • 4.

    Kloe Kardashian

    Khloe Kardashian
    Autor: Profimedia.cz

    Khloe je především televizní hvězda amerických reality show. Proslavila se díky jedné s názvem Keep up with the Kardashians běžící v Americe, která mapovala život této světově známé rodiny celebrit. Nedávno se rozvedla s basketbalovým hráčem Lamarem Odomem, se kterým účinkovala v další reality show Kloe & Lamar. A další, Kourtney & Khloe take Miami, natočila se svou sestrou.

  • 5.

    Sara Sampaio

    Sara Sampaio
    Autor: Profimedia.cz

    Sara je původem z Portugalska a proslavila se především předváděním spodního prádla pro Victoria's Secret nebo Calzedonii. Tato úspěšná modelka se objevila také v řadě prestižních časopisů, jako například Elle, Vogue, Glamour nebo Sports Illustrated. A co nabízí svým fanouškům na svých účtech na sociálních sítích? Salvu dech beroucích fotek v prádle a sexy outfitech! A to za sledování stojí.

  • 6.

    David McIntosh

    David McIntosh
    Autor: Profimedia.cz

    Tato opálená hora svalů je synem britské matky a jamajského otce. Veřejnost ho zaregistrovala zejména díky jeho roli v seriálu Gladiátoři. David je známý kromě svého vypracovaného těla také svou slabostí pro slavné a krásné ženy, se kterými často randí. Vidět jste ho také mohli ve videoklipu k písni Jennifer Hudson Walk it out nebo ve světoznámém videoklipu Nicki Minaj Anaconda. 

  • 7.

    Michelle Lewin

    Michelle Lewin
    Autor: Profimedia.cz

    Michelle je fitness modelka původem z Miami. Její instagramový účet si získal řadu příznivců především díky častým fotkám modelčina krásného udržovaného těla. Pokud jste fanda svalnatých žen, Michelle je rozhodně to pravé pro vás!

  • 8.

    Carmen Electra

    Carmen Electra
    Autor: Profimedia.cz

    Kdo by neznal tuto blonďatou krásku? Carmen je americká modelka, herečka a zpěvačka. Svou první nahrávací smlouvu získala už v 15 letech! A navíc je neuvěřitelně krásná (což její kariéře vůbec neuškodilo). Málokdo ví, že její pravé jméno zní Tara Leigh Patrick. Pseudonym Carmen Electra ale veřejnosti dává větší "pecku".

  • 9.

    Eva Herzigová

    Eva Herzigová
    Autor: Profimedia.cz

    Světoznámá supermodelka je původem ze severočeského Litvínova. Nelimituje se však jen modelingem. Tato platinová kráska si prý od dětství přála být herečkou a tento sen se jí splnil. Zahrála si například ve filmu Strážní andělé po bohu Gerarda Depardieua. Největší průlom v její kariéře byla spolupráce se značkou Triumph a předvádění jejich spodního prádla. Kdo by se na Evu v prádle nechtěl podívat?

  • 10.

    Naomi Campbell

    Naomi Campbell
    Autor: Profimedia.cz

    Naomi Campbell zná snad úplně každý. I když je jí už 45 let, stále si zachovala veškerou jiskru svého mládí a snad ještě získala něco navíc. Naomi byla první černou modelkou, která dosáhla tak širokého úspěchu. Také proto po celou dobu své kariéry intenzivně bojuje proti rasismu. Pozornost veřejnosti k sobě přitáhla také vztahy s Mikem Tysonem nebo Robertem De Nirem.

  • 11.

    Justin Bieber

    Justin Bieber
    Autor: Profimedia.cz

    O Justinu Bieberovi se mluví pořád! Tento idol mladých dívek je sice zpěvákem, ale mnohem víc se stal jakousi ikonou a značkou sám o sobě. Známé jsou jeho aféry s porušením zákona, ať už v souvislosti s drogami nebo výtržnostmi. Nedávno také na veřejnost unikly jeho nahé fotografie a internet byl Bieberem doslova zavalený. Tato mladá hvězda vzešlá z Youtube se také nechtěně stala součástí skandálu, když společnost Calvin Klein zveřejnila jeho značně upravenou fotografii (zejména co se svalů a boule v trenkách týče) ve své kampani a následně na veřejnost prosákla fotka původní - o dost méně lichotivá.

  • 12.

    Miranda Kerr

    Miranda Kerr
    Autor: Profimedia.cz

     

    Další andílek Victoria's Secret! Tato nádherná Australanka patří vskutku k tomu nejhezčímu, co na světě máme. Dnes je Mirandě Kerr 32 let a je rozvedená z manželství s hercem Orlandem Bloomem, z něj spolu mají syna Flynna. Ten má skutečně výjimečnou genetickou výbavu a jistě už teď si spousta lidí láme hlavu s tím, jestli bude v dospělosti tak krásný jako jeho rodiče!


  • 13.

    Rita Ora

    Rita Ora
    Autor: Profimedia.cz

    Britská zpěvačka, textařka a herečka kosovského původu Rita Ora není v odhalování svého těla žádný nováček. Třebaže na rozdíl od mnohých krásek v tomto článku není její profese předvádění spodního prádla, vůbec ji to nedrží zpátky. Mediální poprask způsobila například na jednom ze svých koncertů, kde otevřeně ukázala kalhotky se zipem vepředu. Na svém kontě má spolupráci se skutečně věhlasnými jmény, jako např. Drake, will.i.am, JAY Z nebo Kanye West.

  • 14.

    Derek Hough

    Derek Hough
    Autor: Profimedia.cz

    Kdopak je tento tajemný krasavec? Derek Hough! Profesionální tanečník si skutečně může dovolit zaplavit své účty na sociálních sítích odhalenými fotkami, protože si díky své profesi neustále udržuje perfektní figuru. Pozor! Není to ale jen tak nějaký "hopsal". Tento pohledný blonďák je mistrem světa v latinsko-amerických tancích.

  • 15.

    Nina Agdal

    Nina Agdal
    Autor: Profimedia.cz

    Nina Agdal tedy ví, jak vylepšit každou oslavu! Tato krásná třiadvacetiletá Dánka je známá například z filmu Don Jon. Každého při pohledu na její tělo jistě velmi překvapí, že se živí také jako... modelka. A jak jinak než pro světoznámou značku, vyžívající se v nejkrásnějších ženách celého světa, Victoria's Secret!

  • 16.

    Josephine Skriver

    Josephine Skriver
    Autor: Profimedia.cz

    A komupak patří tahle sexy prdelka? Další dánské supermodelce! Tato kráska pracovala například pro značky Michael Kors, Tommy Hilfinger, Armani nebo Ralph Lauren. Přestože by se mohlo zdát, že to díky své kráse musela mít v životě velmi jednoduché, opak je pravdou - narodila se díky umělému oplodnění lesbické matce a otci gayovi. Díky tomu se dnes aktivně zasazuje za práva LGBT komunity.

  • 17.

    River Viiperi

    River Viiperi
    Autor: Profimedia.cz

    Tento španělský model je další světoznámé "ramínko na šaty". Jeho tělo a tvář si půjčily značky jako American Eagle, Bershka, H&M, Versace, Armani nebo Calvin Klein. Jeho kariéra zažila prudký start téměř přes noc, když mu bylo pouhých 19 let. V letech 2012–2014 byl přítelem Paris Hilton, jejich vztah ale nevydržel. Viiperi má krásu a úspěch v genech, protože se narodil na Ibize španělskému otci a finské matce, která se taktéž živí jako modelka.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy