Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

8 věcí, které muži milují, když je děláte ňadry

  • Prsa mají na muže magickou moc.
    13. října 2015 | 06:00

    Ňadra dmoucí se ven z výstřihu dokážou s muži neuvěřitelné věci. Nedokážou se soustředit, zrak jim neustále sklouzává k sexy partiím a místo do očí se dívají jen do výstřihu. Jsou k tomu naprogramovaní. Ani ti, kdo na ženách obdivují spíše nohy nebo zadek, neumějí od bujného výstřihu odvrátit zrak. Dámy, víte, jak muže nažhavíte?

  • Skákání na posteli

    Autor: profimedia.cz
    Trampolína by byla samozřejmě lepší, protože tam neriskujete, že pod vámi praskne prkno nebo nějakým jiným způsobem ohrozíte kvalitu vaší postele. Ovšem ne každý má doma trampolínu a postel k tomuto účelu dobře poslouží. Nemusíte na ní skákat celý den, i když muži by se na pohupující se poprsí mohli dívat, co je den dlouhý.

  • Přimáčknout je na sklo

    Autor: Shutterstock.com
    Tento manévr je velice působivý především ve sprše, pokud máte skleněné nebo průhledné dveře. Ovšem pokud nejste majiteli sprchového koutu, pak poslouží jakákoli jiná skleněná plocha, výplň dveří, okno do zahrady, skleněné dveře na terasu. Pokud zrovna váš partner seká trávník, uvidíte, že se bude moct přetrhnout, aby se dostal za vámi, protože ten pohled ho dostane.

  • Naneste si rtěnku pomocí výstřihu

    Video se připravuje ...
    Dívka si nanáší rtěnku pomocí bujného výstřihu. • VIDEO: youtube
    Tento trik je pro dámy, jež jsou opravdu značně vybavené nebo mají pružnou páteř. Pokud si ho nacvičíte, možná bude sexy nebo aspoň získáte jistý obdiv. Rtěnku si vsuňte mezi prsa. Lokty nebo rukama si ji přimáčkněte tak, aby pořádně držela. Přibližte k rtěnce svá ňadra, namalujte se a pak ho celého pokryjte rudými polibky.  

  • Pěkně je oblečte

    Autor: Shutterstock.com
    Chlapům, kteří tvrdí, že je jim spodní prádlo úplně ukradené, těm nikdy nevěřte. Pěkná podprsenka, která vašim ňadrům poskytne krásný sexy úkryt, ho bude dráždit. Je jedno, jestli bude z krajek nebo ze šlehačky!

  • Zabořte mu do nich obličej

    Autor: Shutterstock.com
    Jako součást svádění nebo flirtovací manévr můžete použít svá prsa. Pokud sedí na židli, vylezte mu na klín a zabořte mu hlavu do výstřihu. Tento trik je dobrý použít i jako součást sexy tance na klíně. Zabořená hlava ve výstřihu a být obklopen vašimi ňadry – není mnoho jiných lepších míst, která si muž může představit.  

  • Nechte je potřísnit

    Autor: Shutterstock.com
    Sexuální fantazie mužů jsou bezbřehé, stejně tak jako ty naše. V mnohém se ale shodují. V každém případě muže rajcuje pohled na ženská prsa pokrytá jejich spermatem. Rozhodně to není nesplnitelná fantazie, takže to klidně zkuste!

  • Mokré bílé tričko

    Autor: Shutterstock.com
    Nemáme tím na mysli miss mokré tričko, která bývá mnohdy spíše degradující a nedůstojnou zábavou. Pokud ale v létě budete mít možnost, skočte pod venkovní sprchu v tričku nebo vyběhněte do deště. Zatímco se vám budou rýsovat bradavky, váš partner bude lapat po dechu vzrušením.

  • Použijte je jako schovku

    Autor: Shutterstock.com
    Chcete-li si s partnerem trochu pohrát, připravte si na papírek nějaký nemravný návrh, který nedokážete vyslovit, a schovejte ho ve výstřihu. Uvidíte, že bude nadšen: vaší originalitou, a pokud mu do vzkazu napíšete ještě něco dalšího, co mu zvýší krevní tlak, tak na tuhle noc dlouho nezapomenete.  

Klíčová slova:  prsa, ňadra, sex, sexy, muži, zbraň, ženské zbraně, výstřih
Diskuse ke článku
.