Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Drsné přepadení v Praze: Zloděj vláčel ženu za kabelku po zemi

Zloděj vláčel ženu za kabelku po zemi.
Zloděj vláčel ženu za kabelku po zemi.  (Autor: Policie ČR)
Autor: et - 
28. října 2015
15:45

Přepadení v průjezdu pražského domu si prožila mladá žena. Zloděj jí chtěl vyrvat kabelku, a tak s ní smýkal jako s hadrem! Okradená ho sice pronásledovala, útočník ale zmizel.

Lupič si dívku 18. října kolem desáté večer zřejmě vyhlédl a v průjezdu domu v ulici Sladkovského 3 ji beze slova přepadl.

Bránila se, což muže rozzuřilo a strhl ji na zem. „S dívkou začal smýkat, násilím jí po chvilce přetahování vytrhl kabelku a utekl,“ informoval mluvčí policie Jan Daněk.

Napadená skončila bez úhony, ale o pár tisíc korun chudší. Víte více k případu? Volejte linku 158.

Video  K drsnému přepadení došlo v Praze.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Video  K drsnému přepadení došlo v Praze.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

marlen52 ( 28. října 2015 19:55 )

kdyby byly větší tresty bylo by méně přepadení vražd apod.jestli tohohle chytnou tak se vsadím že se mu nic nestane

stellastella ( 28. října 2015 17:44 )

 Boze.co to je dneska par tisic?Jen mobil muze stat od 2 tis.Kabelka 1000 a vic.Penezenka 500,kosmetika v kabelce 1000.Je to par tisic a nemusis mit hotovost.V jeji kuzi bych byt nechtela,nic o ni nevite.

vosavopruz ( 28. října 2015 17:24 )

Už uplynulo snad 10 let, ale útisk a pustošení nemá konce. Nepřátelská vojska se snaží zdevastovat naši překrásnou planetu a za každou cenu vyhladit civilizaci do posledního žijícího tvora. Teď je tomu poprvé, kdy po mnoha letech opět vysvitla lidstvu naděje. Všichni nyní spoléhají na bionické komando - elitní síly vycvičené k boji, kde každý člen je vybaven speciální bionickou (vystřelovací) rukou, s jejíž pomocí je možné šplhat, přeskakovat z jednoho výstupku na druhý a sbírat cenné předměty umístěné vysoko nad hlavou. Tato paže je rovněž vhodná pro zachycení zásob potravin, zbraní a munice spouštěných na padácích přímo uvnitř bojové zóny. Zároveň se jedná o velice mocnou a účinnou zbraň, která dokáže rozmačkat protivníka na kusy. Cíl mise je jasný, je nezbytné proniknout do nepřátelské základny a zničit centrální počítač, pomocí kterého by mohli vetřelci vypustit svou smrtící zbraň.

sores ( 28. října 2015 16:40 )

Kdyby nosila u sebe pepřák tak by to určitě pro ní dopadlo lépe. Máme rádoby kapitalismus, nikdo se ničeho neobává, není respekt tak zločinnost bude rok od roku už jen stoupat.

bum-bec-bum ( 28. října 2015 16:00 )

Měla ho kopnout do rozkroku, njn ale v takovém okamžiku každá rada drahá. Ještě , že se holce ni nestalo. Čert vem prachy, mohl ji i pobodat nbebo co já vím. Americké manýry už k nám taky dorazily.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání