Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jaké kabelky ovládnou podzim i zimu? Zeptaly jsme se odbornice!

Video se připravuje ...
Které kabelky budou na podzim a v zimě nejvíce trendy?
VIDEO: Adam Balažovic
13. listopadu 2015 | 06:00

Stejně jako se mění trendy v oblékání nebo v obuvi, přicházejí s novou sezonou i jiné barvy, tvary i materiály kabelek. Ovládnou podzim i zimu opět temné barvy, nebo budou in ty veselejší, které jsou typické spíše pro letní období?

Hlavně žádná nuda!

Mezi největší trendy aktuální sezony patří určitě kabelky s perforací – tedy dírkami – a kabelky s třásněmi. Ty se vracejí společně s ostatními trendy 70. let. Pokud máte někde schovaný starý model, máte vyhráno. Kromě třásní se na kabelkách čím dál častěji objevují aplikace hadí nebo krokodýlí kůže, které působí velmi luxusně a elegantně.

Dalším velkým hitem jsou praktické messenger kabelky, které se nosí přes rameno. Díky nim máte volné ruce a kabelka vám vůbec nepřekáží ani nebrání v pohybu. Oproti jaru a létu se na podzim a v zimě nosí a budou nosit tyto kabelky v mnohem větším formátu. Pokud si nepotrpíte na koženou nebo koženkovou klasiku, můžete sáhnout po textilu. O takovou kabelku je však potřeba více pečovat, protože textil se snadno zašpiní.

Vybarvěte se

Podzim i zima se tentokrát neponesou v duchu klasické černé, hnědé a béžové barvy. V obchodech narazíte i na sytě růžové, korálově červené, kanárkově žluté nebo královsky modré kabelky, které rozzáří podzimní a zimní šeď.

Vyberte si kabelku v naší fotogalerii!