Moderátorka hlavního zpravodajství v České televizi si několik měsíců doslova „utrhávala od huby“, aby si kabelku mohla pořídit. „Když jsem si ji koupila a přinesla domů, tak přišly výčitky. Kolik platů na ni padlo, co jsem si za tu částku mohla pořídit, a zda jsem zbytečně nerozházela tolik peněz. Ale pak přišel pocit štěstí, který znají jen lidi, kteří si něco přejí a dostanou to,“ svěřila se Blesk.cz sympatická brunetka.

Drahého kousku si natolik váží, že ho vynáší jen při speciálních příležitostech. „Už ji mám nějakou dobu, ale vezmu si ji jen občas, takže je pořád jako nová,“ dodává s úsměvem Daniela. Třeba je to inspirace pro jejího partnera, aby jí k Vánocům pořídil další model?

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka ČT utrácí za kabelky desetitisíce! Kde na to bere?  MARKÉTA REINISCHOVÁ, PETR SOUKUP, JAROSLAV BOUDA

 

„Tak to nehrozí, od partnera dárky nedostávám, tvrdí Písařovicová, která nechyběla na otvíračce nového módního butiku v centru Prahy. „Mají tady skvělé kousky a navíc vám poradí s kombinací. Odborník totiž vždycky laika posune dál, dobře poradí a upozorní na pár vychytávek. Já si to vyzkoušela a můžu jedině doporučit. Navíc jsem se u toho cítila jako princezna,“ míní moderátorka.

Fotogalerie
9 fotografií