Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Striptýz na dálnici: Svlékající se žena zablokovala dopravu

Svlékající se žena zkomplikovala dopravu na mostě Bay Bridge v Californii.
Svlékající se žena zkomplikovala dopravu na mostě Bay Bridge v Californii.  (Autor: Facebook)
Autor: bop - 
20. listopadu 2015
21:20

Neznámá žena v Kalifornii zkomplikovala provoz na mostě spojujícím San Francisco a Oakland, když se uprostřed dálnice začala svlékat. Pro svůj striptýz si však vybrala místo s hustým provozem a jen zázrakem se při úhybných manévrech nikomu nic nestalo.

Pořádný šok čekal ve středu v podvečer na motoristy jedoucí po mostě Bay Bridge mezi San Franciscem a Oaklandem. Uprostřed silnice za rušného provozu pobíhala žena a odhazovala ze sebe kusy oděvu.

Co by se zprvu mohlo zdát jako vítané zpestření cesty, však byl ve skutečnosti velmi nebezpečný kousek. Dálnice na mostě je velmi rušná a žena si vykračovala přímo po jejím středu, okolní auta při tom ignorovala.

Foto: 

Správa dálnic případ naštěstí zaregistrovala celkem rychle. Volala spousta zmatených a rozhořčených řidičů, kterým neznámá polonahá žena komplikovala cestu. Každou vteřinou ji navíc mohlo jedno z aut klidně srazit.

Svlékající se žena byla převezena k psychiatrickému vyšetření. Pokud nepožila žádné drogy, je pravděpodobné, že má dotyčná závažný psychický problém. Naštěstí se při jejím dobrodružství nikomu nic nestalo.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi