Server RadarOnline v pondělí zveřejnil informaci, že má několik nahrávek, na nichž hvězda Dva a půl chlapa pokuřuje crack, orálně uspokojuje muže a v přestávkách při drogově-sexuálním opojení se usmívá na kameru. Server údajně získal pět asi třicetivteřinových záznamů. Homosexuální nahrávka problémového herce vznikla prý v Nevadě v roce 2011.

Charlie Sheen se prý dlouhou dobu snaží tyto nahrávky ututlat. Podle informací britského deníku Mirror zaplatil v přepočtu až 250 milionů korun za to, aby dohromady osm videí nikdy nespatřilo světlo světa. V tomto zoufalém boji pokračuje i nyní, i když zveřejnění sexuálních nahrávek se dá očekávat v horizontu několika dní.

Sheen kvůli své nemoci přišel o stovky milionů. Herec před týdnem přiznal, že zaplatil bezmála 400 milionů korun vyděračům, kteří hrozili, že prozradí, že je HIV pozitivní. Od velkého přiznání nad ním visí hrozba mnoha žalob od jeho bývalek, které tvrdí, že o smrtelné nemoci neměly ani tušení. Vzhledem k tomu, že mu postelí prošlo údajně až pět tisíc žen, tak se to Sheenovi může pořádně prodražit. Majetek herce je odhadován na dva a půl miliardy korun.

Fotogalerie
22 fotografií