Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sex podle horoskopu: Co zaručeně nažhaví každé znamení?

/
  • (shutterstock)
    27. listopadu 2015 ● 06:00

    To, kdy jste se narodili, neurčuje jenom vaši osobnost a to, jak se v životě chováte, ale také to, jaká je vaše sexualita. Ať už se chcete zbavit stereotypu v posteli nebo máte novou lásku a přemýšlíte, co má asi ráda, hvězdy vám poradí!

  • 1.

    Beran

     

    Beran chce být u všeho první a je hned se vším hotový. Stejné je to s ním i v sexu. Jde přímo na věc a na řečičky si příliš nepotrpí. Také je velmi impulzivní a rozhodně od něj nečekejte, že se s vámi bude bavit o tom, jak to máte rádi, a hledat kompromisy. Dejte mu pocit moci a nechte ho, aby vás spoutal a dělal si s vámi, co uzná za vhodné. Rychlé střídání poloh a absenci předehry ocení každý Beran.

  • 2.

    Býk

     

    býk
    býk
    Autor: shutterstock.com
    Tam, kde Beran už dávno skončil, si Býk dává na čas. Připravte se na to, že pojem "rychlovka" nemá ve slovníku. Sex pro něj začíná večeří a dobrým vínem a rozhodně nemá v plánu nic uspěchat. Jestli něco Býci milují, pak je to orální sex. Ať už jsou to muži nebo ženy narozené v tomto znamení. Poskytněte ho Býkovi dostatek a bude na vás do konce života vzpomínat.

  • 3.

    Blíženci

     

    blíženci
    blíženci
    Autor: shutterstock.com
    Nezáleží na tom, jestli je Blíženec šlachovitý atlet s pomněnkově modrýma očima a blond vlasy nebo plešatící čtyřicátník s bříškem. Do svých sítí vás totiž nelapí na krásu, ale na svůj intelekt. Flirtování a svádění, to jsou hlavní zbraně Blíženců a oni je ani na vteřinu neváhají velmi rafinovaně použít. Ať muž nebo žena, v posteli je totálně dostane, když budou mít sex každý týden s někým jiným. Instalatér, zlobivá školačka nebo přísný dominant – chtějí je všechny. Jde z role do role.

  • 4.

    Rak

     

    rak
    rak
    Autor: shutterstock.com
    Typická emotivnost tohoto znamení dělá z Raků citlivé milence a milenky, kteří se rozhodně nepoženou za vlastním vyvrcholením. Očekávejte od nich zábavné a přitom něžné milování, při kterém se vám dostane tolik pozornosti, kolik jen budete chtít. Touží po lásce a vašich dotycích, ale současně si v koutku duše myslí i na něco lehce pikantního. Ostřejší plácnutí přes zadek, sex na veřejnosti nebo použití hraček vám rozhodně žádný Rak neodmítne.

  • 5.

    Lev

     

    lev
    lev
    Autor: shutterstock.com
    Vášnivý a dobrodružný Lev miluje sex každou buňkou svého těla a zoufale touží po tom, stát se tím nejlepším milencem nebo milenkou, které jste kdy měli. Pokud jim tuto iluzi nebudete brát, těžko byste si mohli přát někoho lepšího. Lvi i lvice milují kontrolu, takže jim dovolte, aby vás při sexu ovládali. Ženy nechte nasednout si na koníčka, muži nechť vás berou zezadu. A hlavně dejte pořádně hlasitě najevo, jak moc se vám to líbí.

  • 6.

    Panna

     

    panna
    panna
    Autor: shutterstock.com
    Určitě vás překvapí, až to tahle stydlivá a tichá voda rozbalí s plnou hrstí kondomů a dokonale čistým ložním povlečením. Stydlivost a rezervovanost, kterou toto znamení ukazuje v běžném životě, jsou dokonale vyvažovány za zavřenými dveřmi ložnice. Řekněte si, co chcete – vášnivě, smyslně nebo pořádně jadrně. Když Panna ví, co se od ní čeká, víc než ochotně vám to splní.
  • 7.

    Váhy

     

    váhy
    váhy
    Autor: shutterstock.com
    Když dojde na sex, jsou Váhy doslova mistry v umění svádění a splynutí duší i těl. Do ložnice vás vezmou ochotně a poměrně záhy, i když na oko budou dělat drahoty. Jak rády Váhy berou, tak i dávají, takže dokonalou polohou je pro ně 69. V lásce i sexu spějí k dokonalé harmonii a potrpí si na každý detail. Oprané bavlněné tričko nebo ponožky si proto do postele v žádném případě neberte!

  • 8.

    Štír

     

    Štír je ve zvěrokruhu doslova ztělesněním sexu. Pokud ho Lev miluje, pak Štír je jím přímo posedlý. U Štíra nikdy nevíte, jestli se jedná o známost na jednu noc nebo o vztah na celý život. Milovat se s vámi bude totiž pokaždé, jako by to bylo poprvé a naposled. Dělejte s ním všechno! Něžné a smyslné milování ve vaně proložte rychlovkou ve výtahu nebo na zadních sedačkách auta. Pokud bude mít Štír neustále pocit, že po něm toužíte tady a teď a všude, kde se spolu objevíte, nebude vám schopen odolat.

  • 9.

    Střelec

     

    střelec
    střelec
    Autor: shutterstock.com
    Mistr všech her, včetně těch sváděcích, přesně takový je Střelec. Rád si hraje, rád vyhrává a nikdy nechce být kořistí – proto je Střelec neustále na lovu, a proto si budete až příliš často klást otázku, jak to mezi vámi vlastně je. Díky své zrychlené povaze se velmi často znudí, a to i v sexu.Pokud si ho nebo ji chcete udržet, budete s ním muset držet krok. Neustále nová místa, polohy, nápady a praktiky, to je to, po čem Střelec touží.
  • 10.

    Kozoroh

     

    kozoroh
    kozoroh
    Autor: shutterstock.com
    Na to, až vám dá Kozoroh najevo, že by o vás měl velký zájem, si počkáte, tím si můžete být prakticky jistí. V lásce ani v sexu se Kozorozi nesnaží nic uspěchat. Nejdříve si vše dokonale promyslí a připraví, a až potom jednají. Pokud ale vytrváte a dáte jim dostatek času a prostoru, doslova před vašima očima se z nich stanou jedni z nepozornějších a nejlepších milenců a milenek. Kozorozi touží po uznání a úspěchu, naznačte jim, že to, co dělají, dělají správně – ideálně hlasitým vzdycháním a provoláváním slávy při orgasmu.

  • 11.

    Vodnář

     

    vodnář
    vodnář
    Autor: shutterstock.com
    Co je pro Vodnáře sex? Nekonečný řetěz orgasmů, které potřebuje spíše rozdávat než přijímat. Vodnář vždy udělá všechno pro to, aby potěšil svoji drahou polovičku a nikdy se jí nenabažil. Neláká vás noc plná vášně až do ranního svítání? Nepouštějte se do románku s Vodnářem. Nechte se svázat a zavázat si oči a navrhněte, ať si s vámi dělá, co uzná za vhodné. Pak už si jen užívejte.

  • 12.

    Ryby

     

    ryby
    ryby
    Autor: shutterstock.com
    Stejně jako pro Raky je i pro Ryby sex neoddělitelně spjatý s citovým poutem. Vášeň, vzrušení a chtíč, to všechno jsou věci, kterými se Ryba nechá ovládnout, až když je zakotvená u někoho, komu dokáže důvěřovat. Ryby jsou v posteli plné dotyků, hlazení a líbání – přílišnou vášeň a divoký sex od nich nepožadujte. Potrpí si ale na atmosféru, takže hudba a erotické prádlo je něco, co je dokáže nadchnout na nejvyšší míru.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Eva

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz