Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Taťána Kuchařová přiznala, že její výkony doma kritizuje i Ondra

Video se připravuje ...
Taťána Kuchařová miluje vánoční pohádky
VIDEO: Andrii Konontsev
25. listopadu 2015 | 06:00

Letos o Vánocích se na obrazovkách České televize můžete těšit na spoustu novinek a premiér, mezi nimi také na film Správnej dres, ve kterém si jedna z nejkrásnějších žen světa zahrála hlavní roli. Taťána Kuchařová se nám přiznala, že role herečky jí připadá zcela přirozená a moc si natáčení užila.

 

Blížící se Vánoce si nedovede bez sledování nových, ale i starých pohádek a filmů vůbec představit. „Každý rok se těším na nové pohádky i na ty staré, které jsou klasikou. Je to naprostý základ u nás doma o Vánocích. Mít dobré jídlo, dobré pití a puštěnou televizi.“

Její účinkování ve filmu Správnej dres, který vypráví příběh modelky a hokejisty, o jejich vztahu a zvratech, které v něm proběhnou, není její první rolí před kamerou. Televizní diváci si ji jistě pamatují ze seriálu Gympl. „Nebyla to má první – a vypadá to, že ani poslední – filmová příležitost. Moje role ve filmu nebyla nijak složitá, líbilo se mi to téma, že žijeme v předsudcích a necháme se jimi ovládat. Je spousta klišé jak v mé branži, tak spousta klišé o sportovcích a tenhle film o tom všem velice humorně pojednává. Měla jsem fantastické herecké kolegy a spolupracovala s úžasným režisérem Stano Sládečkem, který si mě pro tuhle roli vybral, takže pro mě to byla velká radost."

Video se připravuje ...
Podívejte se, jak Taťána Kuchařová loni křtila kalendář • VIDEO: Jan Búda

Herecké výkony, které Taťána předvádí na filmovém plátně, konzultuje se svými nejbližšími. „Kdo jiný by k vám měl být upřímný než vaše rodina a partner. Je důležité mít i vlastní sebereflexi a dokázat sám zhodnotit svůj výkon, a to jsem myslím neztratila. Vždycky si ráda poslechnu názor lidí, na kterých mi opravdu záleží."

Video se připravuje ...