Topmodelka Daniela Peštová s manželem Paľem Haberou (53) si své soukromí střeží více než úzkostlivě. Když už ale něco odhalí, tak to většinou stojí za to! Nyní Peštová na internetu odhalila ty nejintimnější snímky, co si snad lze jen představit. Kráska, která letos oslavila 45. narozeniny, se rozhodla podstoupit preventivní mamografické vyšetření svého poprsí.

První fotka, kterou Peštová pořídila, vůbec nenasvědčovala tomu, co se bude dít. Ve svůdné póze, oblečená do „haberovských“ džínových minikraťásků, udělala selfíčko svého luxusního dekoltu. „Ok, tahle fotka je sice pár měsíců stará, ale snad jsem zachytila vaši pozornost,“ napsala šibalsky k fotce.

Touto fotkou upoutala Peštová pozornost svých fanoušků.
Autor: instagram.com

Děvčata, buďme k sobě hodné a starejme se o svá prsa – sono, mamo, samovyšetření. Pánové, tady můžete podat pomocnou ruku. To vše jsou důležité záležitosti, které nám mohou zachránit život,“ napsala na Instagram Peštová a fotku označila jako první ze tří…

 

Peštová těsně před vyšetřením
Autor: instagram.com

Druhá fotka byla pořízena v čekárně ordinace, kam Peštová na mamograf zamířila. „Jsem velkým zastáncem prevence, ale ten pocit těsně před vyšetřením opravdu nemusím,“ svěřila se se svými pocity Peštová.

 

Uff, Peštová si oddechla. Mamografické vyšetření dopadlo dobře.
Autor: instagram.com

Nakonec si mohla oddechnout. Výsledky vyšetření neprokázaly nic, kvůli čemu by topmodelka musela mít obavy o své zdraví. „Tuhle fotku opravdu ráda vidím,“ napsala a dodala vzkaz pro všechny ženy, který je o to urputnější a urgentnější, že se týká přímo Danieliny maminky. „Extra body pro ty z Vás, které prevenci nepodceňují. A pro vás ostatní (ano, mami, i pro tebe) – nebojte se. Trochu nepohodlí a strachu je pořád ta lepší varianta,“ uzavřela Peštová.

Fotogalerie
12 fotografií