Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásná teenagerka závislá na selfie spáchala sebevraždu. Zabila ji posedlost modelkami

Autor: lm - 
25. listopadu 2015
19:35

Byla krásná, mladá a talentovaná, ale prohrála boj se zákeřnou psychickou nemocí. Sedmnáctiletá Hannah Carpenter z USA trpěla poruchou příjmu potravy. Bohužel nakonec hon za perfektní figurou nezvládla a spáchala sebevraždu.

Mladá Hannah byla svou figurou posedlá už od 13 let. Dívka se zhlédla v celebritách, které oblékají tzv. velikost nula. Tato velikost odpovídá zhruba mírám 76–56–81 a pyšní se jí třeba Sarah Jessica Parker, Heidi Klum, Angelina Jolie, Kate Moss či Victoria Beckham.

Dívka v mládí odmítala jíst a rodiče ji vzali k doktorovi. Hannah jídlo odmítala tak dlouho, až vážila 36 kilo. Když po léčbě přibrala devět kilo, doktoři usoudili, že už na terapie chodit nemusí. Rodina věřila, že už je z nejhoršího venku, ale Hannah v tichosti trpěla dál.

„Každý den jedla snídani a oběd. Jedla burgery, hranolky a všechno možné. Ale nevíme, jestli si nebrala třeba projímadla. Kdybyste ji viděli, neřekli byste, že má nějaký problém. Měla úžasnou figuru a zvládla se mnou zaběhnout bez problému skoro deset kilometrů. Starala se o sebe a my mysleli, že už je na tom lépe,“ uvedl její tatínek.

Dívku našli mrtvou v lesích nedaleko jejího domova. Vzala si život. V telefonu měla tisíce fotek svého těla z různých úhlů a snímky doplňovala negativní komentáři. „Natáčela si své nohy ze všech různých úhlů a komentovala to stylem ‚vypadám v tomhle tlustá? Vypadám v tamtom tlustá?‘ Fotila se každý den,“ popsal smutně táta. „Měla milujícího přítele a dobrou práci. Měla milující rodiče a vše, co si kdo může přát. Ale to pro ni nebylo podstatné,“ dodal zdrceně.

majojo ( 26. listopadu 2015 12:20 )

Ovšem kdyby se nesoustředila na svou nevalnou postavičku, ale spíš šetřila na plastiku svého nevalného ksichtíčku.

frantacizek ( 26. listopadu 2015 00:52 )

 takže boubelky mediální retardky, od zítra nežrat, jste vypasené v té redakci, tak následovat příklady.

animka ( 25. listopadu 2015 20:52 )

ošklivá holčička.

y1xcvbnm ( 25. listopadu 2015 20:16 )

hezká tedy nebyla ani náhodou ale přesto mohla žít

Zobrazit celou diskusi