Finalistka SuperStar 2009 Monika Bagárová pobývá za oceánem ve Spojených státech. Když ale přijede do Česka, vždycky kolem sebe způsobí pořádný rozruch. Modely, které si vybírá na akce ve společnosti, totiž berou dech.

Bagárová oblékla kousek, který toho víc odhalil, než skryl. Její tělo zdobil velký výstřih jak zepředu, tak zezadu. A tak snědá kráska nechala nahlédnout okolí nejenom do svého luxusního dekoltu, ale také na svá holá záda, která prozradila, že neměla podprsenku.

"Tento model je hodně na hraně, ale vzala jsem si ho jen z důvodu, že miluji modely Lukáše Macháčka a plně mu důvěřuji. Zatím jsem se nikdy nespálila při spolupráci s ním. Lukáš je jediný muž kromě mého přítele, který mi může sahat na prsa, když mi podlepuje modely oboustrannou lepicí páskou na koberce, aby nevykouklo na veřejnosti to, co nemá," řekla Blesku krásná zpěvačka.

"Monika má neskutečně nádherná a pevná prsa, byl by hřích je neukázat. Samozřejmě k ní přistupuji jako profesionál," řekl na otevíračce obchodu návrhář Lukáš Macháček. Právě tam uvedl exkluzivně svou kolekci, kterou vytvořil pro fotbalistu Lukáše Váchu ze Sparty.

Fotogalerie
11 fotografií