„Tyhle fotky jsem včera večer našla v mém počítači,“ vysvětlila Kelly u odvážných snímků, které v pátek zveřejnila na Instagramu. Připsala i to, že jde o nezveřejněné akty pro proslulý časopis Playboy. Těžko říct, proč nebyly otištěny, když na nich modelka vypadá úchvatně.

Na jedné ze tří fotek, halí její nahé tělo pouze kožené červené rukavice a punčochy a mašličky stejné barvy. Kráska navíc zaujímá dost vyzývavou pózu. „Jak to vypadá, když si hrajeme,“ připojila Brook ještě laškovný vzkaz.

Snímky s nádechem erotiky se u modelčiných fanoušků setkaly s velkým úspěchem a komentáře nešetřily chválou. „Kolik vám tady bylo let?“ zajímal se dokonce uživatel s přezdívkou smudge5705.

Modelka na dotaz nijak nezareagovala, a tak není jisté, kdy vlastně akty vznikly. Je ale docela možné, že je Brook nafotila v červnu 2010 spolu s dalšími sexy fotkami, které pak v Playboyi vyšly v září téhož roku. Za focení prý krásná modelka tehdy dostala honorář v hodnotě půl milionu dolarů (zhruba 12 milionů korun).

@saschalilic @ellenvonunwerth What Happens when we Play 🚬❤️💋🎈💄👠

Fotka zveřejněná uživatelem Kelly Brook (@iamkb),Led 15, 2016 v 3:21 PST

 

Fotogalerie
12 fotografií